Premiär i bowlinghallen

Blev en lugn lördags morgon och förmiddag hemma hos oss. Klev upp strax innan 9, myste ner oss i soffan hela familjen å käkade frukost. Jag bytte sängkläder, satte igång tvättmaskinen å hoppade in i duschen för hårtvätt. Plockade därefter ur allt i skåpet som vi har i massagerummet, för att sedan hjälpa älsklingen att flytta in det i hans spelrum.
Hann inte så mycket mer innan vi gjorde oss i ordning för en tripp till Heron City. Theo skulle få göra sin premiär i bowlinghallen 😁 Han har tjatat om de sen i torsdags då vi nämnde de för honom haha.
Han tyckte de va otroligt kul å de märktes att han uppskatta de otroligt mycket. Han fick även en dricka under tiden vi spelade å så delade hela familjen på lite bacon chips. 5min innan tiden va slut så hade han tappat intresset då han va hungrig. De va bara prat å små gnäll om mat så vi packade ihop å begav oss till maten istället. Blev donken innan vi åkte hem👍
 
Hemma blev de att älsklingen målade rören vita som rörmokaren hade fixat dit. Jag fyllde skåpet som vi hade flyttat samt startade om torktumlaren.
Därefter kallade kvällsjobbet på mig. Får se om jag möts av att båda grabbarna ligger i vår säng eller om Theo ligger i sin å älsklingen e vaken denna kväll. Igår möttes jag av att både låg å sov så sött i vår säng 😍
 
Trevlig lördag allihopa 😊
Dinosaurie hjälpmedel 👍
 
 
Gottegrisen
 
 
Gick sådär för oss vuxna men är grymt imponerad på hur duktig skrutten va 😍
Dagens lunch

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0