Söndags lista

Bäst i veckan:
Måste nog säga Theos lucia tåg på dagiset i tisdags. Barnen va så duktiga å så söta. Bjöd verkligen på sig själva och de va kul att de va ute i snön.
 
Sämst i veckan:
Att Theo fick ögoninflammation och hans växtvärks smärta om kvällarna/nätterna. Hade hellre överfört  smärtan till mig... Mitt mamma hjärta gick i tusen bitar flera gånger💔
 
Där har jag ont:
Ingenstans faktiskt vilket e bäldigt skönt 😊
 
Det tänker jag mycket på nu:
Julen. Alla förberedelser om vad som ska handlas, hinner de sista julklapparna komma i tid och i så fall slås in, kommer den lilla snön som ligher på backen ligga kvar (inget jag kan påverka iofs men ändå) osv. Det som är skönt är att vi kommer vara hemma hos oss på julafton och att mina föräldrar, lillebror, mormor å morfar kommer istället för att vi ska åka runt å släpa på allt.
 
Det klär jag mig gärna i:
Beror självklart på hur den dagens planering ser ut. Ledig helger går jag gärna i mjukis kläder. Jobb helger blir de antingen jeans eller mjuka leggings å någon skön tröja. Dagar då de e något planerat så blir de oftast jeans å någon snygg vardags topp till.
 
Det dricker jag:
Citronvatten om dagarna oftast och om kvällarna blir de antingen vanilj te eller varmchoklad.
 
Nästa vecka ser jag fram emot:
JULEN!! Först blir de massa jobb nästa vecka men på fredag efter jobbet bär det av till svärföräldrarna för en mysig uppesittarkväll med god mat.
På självaste julafton kommer som sagt min sida av familjen för en mysig jul. Massa god mat, Kalle Anka, besök av tomten, massa julklappar å bara mysigt umgänge. Det blir Theos tredje jul men de som blir extra kul i år e att han e mycket mer med i allting som händer. ÄLSKAR paketöppning lika mycket nu som när han va 10mån (hans första jul) men de roliga blir ju nu att han förstår va han får i paketen å inte bara "slänger" bort dom haha😊 Något som blir spännande e också att han ska ge tomten alla hans nappar i ett paket (!!!). Undrar hur detta kommer gå, då jag anar att han inte riktigt vet va det innebär.
Ser också fram emot ytterligare en sak jätte mycket, som jag återkommer till i veckan👍
 
Idag händer detta:
Blir en lugn dag. Jobb fram till 19 ikväll och sen hem till min älskade familj å bara mysa med världens finaste killar. Bättre avslutning på veckan finns inte😍
 
Önskar mig detta mest av allt:
Oj de e mycket både långsiktigt å på nära håll.
Utöka familjen & gifta mig med älsklingen är de absolut två största drömmarna jag har i framtiden😍 men också leva ett fint å underbart liv med de jag älskar. Få en ordentlig utbildning (lärare) och börja jobba med barn.
Att 2017 blir minst ett lika bra år som 2016 och så ser jag fram emot Theos 3-års dag i feb 🎂
 
Sommae å höst bilder på vår skatt❤
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0