Förkylningen har landat hos hela familjen

Som rubriken lyder så har hela familjen drabbats av en rejäl förkylning och huvudvärk...
Det började med att dagis ringde förra måndagen och meddelade att Theo hade feber och var jätte förkyld - det var bara för mig att åka och hämta honom när jag slutade (de ringde 30 min innan jag skulle sluta).
Micke fick vabba tisdagen och fredagen samt i måndags denna vecka då Micke även hade blivit dunder förkyld, medan jag fick ha Theo hemma onsdagen och torsdagen då jag var ledig.
Igår efter träningen så kände jag mig väldigt seg i hela kroppen, ont i huvudet och halsen samt att näsan hade fått sig en rejäl snuva. I morse när alarmet rignde så va jag helt sänkt. Blev tvungen att ringa och ta ut vabb även idag och imorgon (tar hellre ut vab än sjukanmäler mig själv då Theo ändå va sjuk, för att slippa carensen :P ).
 
Det är tydligen väldigt många som är sjuka denna perioden. På dagis va de bara 6 st barn på Theos avdelning, av 16. Vi har en hel del i personalen som är sjuka eller vabbar, lika så på Mickes jobb.
Jag (och älsklingen förstås) hoppas att våran förkylningen försvinner snart så vi kan jobba som vi ska, Theo kan vara på dagis som han ska, jag kommer igång med min träning igen och så att vi känner oss generellt piggare på dagarna.
 
Nu ser jag att klockan har runnit iväg igen. Jag måste börja med maten till Micke så han hinner äta innan han ska åka iväg på AIK match med Mika. Theo skriker även han här hemma för att han är hungrig så de e väl bäst att börja med maten nu direkt.
 
Ha det så bra :)
Vi hörs, puss och kram på er <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0