Mall of Scandinavia

Förväntningarna på Mall of Scandinavia va rätt så höga för oss alla, utifrån vad man har sett och hört från folk i vår omgivning. Tanke på att det är Nordens största köpcenter (rätta mig om jag har fel) så tycker man ju att det ska uppfylla allas förväntningar, men va vet jag det kanske bara är som ett helt vanligt köpcenter trots allt.

 
 
Vi hämtade Mickes föräldrar och farmor i Gnesta runt 11 tiden igår för att sedan bege oss till Mall of Scandinavia för en hel dags shopping, god mat, bio och mysigt sällskap.
Runt 12 tiden så köre vi in i det orangea- och limegrön färgade garaget (på sinsidan förstås). Så fort vi kom in i varuhuset så blev vi alla nog lite chockade att de va så stort. Vi visste att det skulle vara stort men samtidigt så hade vi nog inte räknat med att de skulle vara så här maffigt och välbyggt. Trots att det kryllade med människor så kändes de väldigt rynligt och inga långa köer till varken restaurangerna, fiken eller kassorna i affärerna- JÄTTE SKÖNT !!
 
Det första vi gjorde va att sätta oss vid ett fik och ta något lättare innan shoppingrundan skulle börja. Vi kände att de va bäst att dela upp oss så vi inte gick på varann hela tiden. Vi ungdomar gick för sig och de andra för sig.
Vi hade som första uppdrag att leta upp filmstaden och hämta ut biljetterna till kvällens film kl.18.45 samt boka bord för middagen.
Därefter så gick vi in på Bose affären. Micke är väldigt sugen på ett nytt surround system till radhuset trots att vi har ett som är bra. Kollade lite kläder till skrutten, som växer så de knakar fortfarande (har redan stl. 98-104 och har inte ens fyllt 2 år... haha). Känns som att man köper kläder hela tiden till honom å aldrig något till sig själv, så kände att både jag å älsklingen skulle försöka hitta något till oss själva denna dagen också :)
 
2 timmar senasre träffades vi på ett fik igen men denna gång för att ta något att dricka och kolla lite med de andra om de hittat något fint, inann de va dags att shoppa vidare :)
Vi gick bl.a. till apoteket, make up store, H&M, Kapphal, PoP (polarn å pyret), ginatricot, vero moda, gant osv.
Vi hittade en del saker till oss själva och Micke hittade faktiskt en jätte mjuk och mysig kofta till mig som han även betalade för <3 Han försökte även hitta något fint att ha under men lyckades inte hitta något han tyckte va snyggt, så vi fick leta vidare i andra affärer haha.
Dricka paus igen vart ytterligare någon timme senare innan de va dags att gå vidare för sista rundan innan det var dags för middagen kl. 17.
Vi hade bokat bord på filmstaden precis utanför salongerna. Det va jätte mysigt och varje bord stod lite var för sig, så det vart lite extra mysigt =)
Maten va jätte god och det gick fort från att servitören tog beställningen till att maten serverades =)
Tiden går alltid lika fort när man har roligt så de dröjde inte känge förrän vi fick gå in till salongen och sätta oss i de mjuka fåtöljerna (som man kunde halv ligga i), med både dricka och lite snacks.
 
Inne i salongen =)
 
 
 
 
Tittade på : En man som heter Ove. En bra film som jag verkligen kan rekommendera. Man får sig en liten tankeställare om livet och dens betydelse. Man ska inte ha fördomar för de som är arga och sura, de kan visas ha det största och varmaste hjärta trots allt !


 
Vi lyckades tillslut komma hem med allt detta:
 
 
Micke: Klockan (bilden nedan) och 2 huvtröjor (en marin blå och en grå)
Theo : 2 T-shirtar, 2 långärmade tröjor (en med luva å en utan), 3 par strumpor och en tjocktröja
Jag: en conciealer, 3 par spetstrosor, en långärmad tröja (grå) och koftan Micke hittade till mig (grå/vit)
 
(Såg nu när man tittade på bilden, att de vart mest köp i grått haha.)
 
 
Mickes ursnygga klockan!
Ingen idé att jag säger va den gick på, men jag kan säga oavsett va den kosta så va han värd den <3
 

Som betyg för denna kväll kan jag inte säga något annat än en 10:a! :D
Förväntningarna för varuhuset uppfylldes, maten va super god, oavsett vart man gick så fick man bra service och mycket trevligt bemötande av all personal, trots att det va mycket människor så kändes de inte trångt eller rörigt för de minsta lilla, mysiga biosalonger och trevlig restaurang som tillhörde, men det som kändes extra lyxigt och mysigt va att jag tillbringade dagen och kvällen med dessa underbara människor, inte minst min älskade kille <3
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0