Landet och massa🌞

Sen förra lördagen har vi tillbringat våra dagar på landet hos svärmor. Hon fyllde år i lördags så vi kände att vi ville tacka för oss efter 1v på Öland med min sida av släkten och umgås lite med Mickes familj innan vi åker hem för sista semesterveckan hemma. Vore skönt å ha en vecka hemma och gå runt där å strosa lite. Har lite sommar/höst projekt som ska göras. Återkommer om vad senare😊
 
Vi köpte med oss 4 kg räkor, 2 burkar aioli, 8 st vitlöksbaguetter å marabou chokladkakor som vi skulle duka upp som en sen eftermiddags "fika".
Mycket gott!! Tror att svärmor verkligen uppskattade det på sin dag + att det blev grillning på kvällen.
Efter grillningen blev det att vi körde ett slags kubb som Carro & hennes Micke hade kört tidigare. Roligt trots att vi aldrig hann köra klart innan mörkret å myggen vann över oss. Kröp strax därefter ner i våra stugor å somna relativt snabbt.
 
 
Hela söndagen och måndagen var det en STOR 🌞 och det blev massa bad och pressande för oss tjejer medan vi lekte med små grabbarna. Vi tjejer tog oss ann att även simma 450m runt udden ena dagen. Väldigt skönt faktiskt, men jobbigt sista biten då de vart motvind.
Våra "Mickar" drog ut på sin fisketur med båten både under dagen och framåt kvällen. De har en tävling om vem som lyckas få störst gädda, antar nu under sommaren. Tror nog tyvärr att Carros Micke leder men sommaren är inte slut än😉 
Vart väldigt lugna kvällar med lite vin drickande, mycket skratt, skoj och god mat. Somnade rätt ovaggat båda kvällarna.
Micke å Micke 
 
I tisdags åkte vi ungdomar + våra knoddar till Norrköping för en heldag där. Vi skulle handla lite samt att grabbarna ville kolla på wakeboard å köpa om de hitta en. Vi tjejer tänkte shoppa lite. Grabbarna hitta de dom ville å vi tjejer kom hem med nya underkläder å en ny blus till mig (militär grön)😊 Theo fick tyvärr inget denna gång då han har så mycket hemma.
Annars blev de en lugn kväll framför tv'n.
 
I torsdags åkte grabbarna till Norrköping igen men denna gång inte för att handla hobby grejer utan för att köpa virke och lite annat till den nya altanen vi skulle bygga. Vi tjejer började med att gräva bort gräset å jorden där killarna sedan skulle börja lägga sten å bygga. SJUKT jobbigt va de då vi stötte på en MASSA sten!!!! Vi börjadr gräva vid 10 ca å va klara 7 tim senare. Grabbarna kom inte hem förrän 21.30 då de blev tvungen att åka hit å lämna allting å därefter åka tillbaka till Norrköping å lämna slätet de hade lånat samt sen åka hit igen. De hade ingen bra dag då de bara fick åka fram å tillbaka i Norpan för att köpa grejerna å när de t.o.m. blev tvungna att åka enda hit å sen fram å tillbaka igen bara för att de blev tvungen att låna ett släp. De gjorde dagen inte bättre 😂
Vi hade iaf en bra dag här på landet men gud va jobbigt de va att gräva. Hela ryggen å armarna bara värkte på kvällen när vi kröp till kojs senare. Gratis träning e alltid ett +.
Gräver å sliter
Färdig grävt = 7tim senare
 
Hela fredagen å igår så blev det altanbygge för grabbarna & svärmor medan vi andra lekte med små grabbarna. De badade i sina pooler, Theo kasta sten i vattnet, åkte skottkärra, kasta å lekte med en boll m.m.
Dagarna gick väldigt fort å igår em va hela altanen färdig byggd. JÄTTE fint å stort blev de!!
Premiär åt där igår kväll med varsitt glas vin till svärmors super goda spagetti & körtfärssås samt blåbärskladdkaka👍😊
Kröp till kojs runt 23 tiden å kolla Arrows samt myste med älsklingen innan vi somna❤
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0