Lördag

Godkväll!
I morse höll jag på att försova mig. Skulle ha gått upp 5.50 men röck till vid 6.15 då jag nästan vill åka hemifrån. Stressa e inget för mig men har man inget val så e de bara att skynda på.. Iväg till jobbet för sista jobbarhelgen på hemtjästen.
På måndag går jag på semester (eller ah på ons börjar jag egentligen då jag ska rycka in å jobba mån å tis kl.8-16 bara för att de inte fått in någon personal) och därefter så börjar jag min tillsvidare tjänst som personlig assistent 😁 ska bli hur roligt å skönt som helst men kommer sakna mina nuvarande kollegor på hemtjänsten samt vissa brukare lite mer. 
 
Gick väldigt bra hela dagen å för en gångs skull INGEN stress & kom iväg i tid. Tanke på att de ösregna så skippade jag att åka förbi K-rauta för att köpa mer jord till rabatterna. Åkte hem till min lilla sjukling (älsklingen meddelade att Theo fått 39 graders feber under dagen) & stora älskling. En väldigt lugn kväll. Skrutten somnade i soffan för 5 min sen så de blir alldeles strax att lägga honom till rätta i sin säng och sen själv krypa ner för att få mina timmar. Snart ska man upp igen för ytterligare en arbetsdag.
 
Hoppas ni har haft en toppen lördag 😊
Lättare lunch🍒🍉
Sjukling ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0