Mysdag på landet å fortsatt resa till Öland

Igår när vi vakna så packa vi i ordning allt vi skulle ha med oss till Öland, tog en dusch å fixa lite allmänt hemma innan vi åkte. Vi skulle mellan landa på landet en natt å träffa svärmor innan resan. Svärfar skulle vara snäll å vara husvakt medan vi är borta 👍😊
 
Resan gick bra å 🌞 lös, dock lite småkalla vindar emellanåt. Bytte om till bikini å la mig på plajan medan älsklingen fiska å Theo skvätte vatten med farmor.
När vi är på landet så är det BARA farmor som gäller i stort sätt å när vi är med mormor å morfar samt Emil så är det bara Emil eller mormor som gäller😉 Skönt på ett sätt då man kan slappna av å bara njuta av ledigheten men samtidigt så vill man ju mysa å leka med sin egen son som om alla andra personer inte vore där (går väldigt sällan).
Då vi kom mitt på dagen så hann man komma i ordning i lugn å ro, njuta av vädret å bara umgås. Lunch å middag käkade vi ute med ett glas rött. Framåt kvällen umgicks vi inne i soffan framför "Sommar med Ernst" & "Grattis Viktoria". Mysigt! Somnade direkt i älsklingens famn😍
 
Väcktes i morse av Theo halv 10. Han börja hoppa å dra av våra täcken å ropa " mamma pappa upp" 😂 de va bara å kliva upp helt enkelt haha.
Vädret va inte de bästa så blev mest en dag inomhus. Carro med familj kom mitt på dagen. Blev massa mys med Loke och Theo lekte för fullt med sin kusin hela dagen.
Våra "Mickar" (Micke x2) drog iväg å fiska i flera timmar men kom tillbaka tomhänta. Dock trodde vi att de skulle vara dyngsura då de både ös regna å åska i omgångar men de va borta så pass länge att deras kläder hann torka igen.
Närmare halv 7 tiden begav vi oss till Öland. Theo somna på 2 min. Vi har kommit så långt att de e drygt 1.5 tim kvar tills vi e framme vid stugan. Stannade i Orskarshamn å käka på Donken lite snabbt.
Kände att de va ett ypperligt läge att komma i fas med bloggandet då jag på något sätt halkar efter hela tiden.. ska försöka bli bättre på de..
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredags kväll så hörs vi troligtvis mer imorgon när vi landat å packat upp ☺
Puss å kram på er !
Inte den bästa bilden men bjuder på den 😉 Theo sover, Micketycker de e astråkigt å köra (sitter som en gubbe å lutar sig framåt när han kör haha) å jag ser allmänt uttråkad ut haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0