Flytt dags 😍

Först ska jag be om ursÀkt att jag inte har varit uppdaterad de senaste dagarna. TyvÀrr sÄ har det varit sÄ mycket pÄ jobbet hela helgen- bokstavligt talat KAOS!!!
För det andra sĂ„ har all ledig tid har gott Ă„t till att packa i ordning inför flytten. Vi har varit grymt trötta bĂ„de jag Ă„ Ă€lsklingen. Knappt kunnat sova om nĂ€tterna och upp tidigt om mornarna...đŸ˜©
 
Jag har heller inte hunnit med att trÀna denna vecka förutom 1-2ggr Ä jag har mÄl "krav" 3-4ggr sÄ dÀr lÄg jag back... Inte godkÀnt ! De e en anledning till varför jag har varit sÄ trött ocksÄ i kombination med all stress.
 
IDAG HÄMTADE VI NYCKLARNA HOS MÄKLAREN!!!!! SĂ„ grymt skönt att dagen Ă€ntligen Ă€r hĂ€r ! Som vi har lĂ€ngtat 😄
Trots att jag va ledig idag sÄ passade jag pÄ att dra till gymmet halv 7 för att fÄ lite trÀning bland flyttandet. Blev rygg och triceps pÄ dagens schema.
Mötte Micke utanför banken strax innan kl.10. TrÀffade sÀljarna och mÀklaren. Som vanligt lika glada Ä pigga. Vi skrev de sista papprerna och fick nycklarna.
SĂ„ hĂ€r lĂ„ngt kĂ€ndes allt normalt. Men nĂ€r vi begav oss hem till vĂ„rt nya hus, lĂ„ste upp dörren Ă„ gick in kĂ€ndes allt jĂ€tte konstigt Ă„ overkligt. Va detta hus verkligen vĂ„rt?! 😄 TĂ€nk att denna dagen Ă€ntligem slog in. Va fort tiden har gott sen vi skrev pĂ„ kontraktet i början av december 2015.
 
Vi gick runt i huset och drömde oss bort. Ska berÀtta lite mer nÀr vi har kommit i ordning Ä verkligen börjat bo dÀr (har lÀgenheten mars ut sÄ vi kan flytta i lugn Ä ro).
Vi började i alla fall köra kartonger frÄn lÀgenheten till kedjehuset. Jag Ä mamma stÀllde köksgrejerna i ordning medan Àlsklingen rev ner gammal tapet.
Vi smÄ jobbade hela dagen Ä kvÀllen tills klockan blev halv 9 dÄ det fick rÀcka för idag.
 
Nu blir de att krypa till kojs men jag lovar att mer info kommer om hur allt ser ut nĂ€r vi har kommit i ordning eller inorgon nĂ€r det kanske finns lite tid över under dagen 😄
 
Puss Ă„ kram pĂ„ er ❀
 Jag Ă„ Ă€lsklingen utanför vĂ„rt nya hem ❀

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0