Fredag

Gårdagens kvällspass gick mycket snabbare än jag hade trott. När jag åkte från mitt första jobb till det andra jobbet så kände jag "7 tim kvar..." men när man väl hade kommit igång med arbetsuppgifterna så flög timmarna förbi.
Fick t.o.m. ringa 112 för första gången i mitt liv. En brukare blev tvungen att åka till sjukhuset pga anfall. Just i stunden va man så inne i allting men när ambulansen väl hade åkt och jag satte mig i bilen kom alla känslor. Så obehagligt läskigt. Tur att min kollega va med mig hela tiden, vet inte hur de hade gått annars..
 
När jag kom hem så sov båda mina killar i våran säng. Theo låg på älsklingens arm så som jag brukar ligga. Det såg så fridfullt ut. Så underbart fina 😍 mitt stora mamma hjärta smälte 😍
 
Imorse va jag mycket piggare än jag trodde att jag skulle vara tanke på dubbel passet igår. Dock kom tröttheten ikapp på fm men släppte under dagen.
 
Ikväll blir de att kolla Vikings med älsklingen medan vi äter. Känner för att beställa hem mat ikväll då vi knappt sett varann denna vecka känns de som. Får se va de slutar med för hämtmat 😊
 
Ha en fortsatt trevlig fredag så kanske vi hörs senare ikväll❤
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0