Jobb jobb åter jobb

Jobb jobb åter jobb. Veckans schema ser ut så här:
(Kommer vara lagom trött mån kväll)
 
Mån-
Jobb kl. 7-15.15 på hemtjänsten
Vart en lugn dag. Gick hem från stan medan älsklingen hämtade skrutten från dagis. Tog bara 30 min-jätte skönt promenadsväder🌞
Stötte på 2 av våra grannar som hälsade oss välkomma till området- jätte snälla!
 
Tis-
Jobb kl. 7-15.15 (övertid till kl.16.50). På hemtjänsten.
Blev hämtad av mina killar innan vi skulle bege oss till Ikea för att inhandla 2 byråer till vårt sovrum så vi ÄNTLIGEN kan få undan resten av våra kläder. Nu ligger de i flyttkartonger i "massagerummet" eller i sovrummet. Hopplöst att hitta de plagg man vill ha...
Käkade middag på Ikea och kom hem med lite smått å gott utöver byråerna. Alltid så när man har varit i denna affär haha.
Blev inte att vi skruva ihop dom samma kväll utan vi satte oss ner å kolla på avsnitt från Vikings istället😊
 
Ons-
Jobb kl. 7-22 va de planerat men behövde inte ställa upp att jobba kvällen då de hade löst det ändå. Blev att jag stämplade ut 15.50. På hemtjänsten.
På ett sätt så ville jag jobba kvällen då jag känner att jag behöver ha pengarna men samtidigt så jobbar jag redan hela veckan å vill ungås med min fina familj å få ordning här hemma.
Hämtade mina killar från dagis å åkte direkt hem för att skruva ihop byråerna och börja med maten.
Jag somnade i Theos säng när jag nattade honom å vakna inte förrän 21.30 ca. Jätte ont i ryggen...😩 va bara att krypa till kojs igen MEN i vår säng.
 
Tors-
Jobb kl.8-16 som personlig assistent (första dagen). Ska bli jätte intressant å se hur deras upplägg av dagarna är. Dagen lär gå rätt fort tror jag.
 
Jobb kl.17-22 på hemtjänsten. Blir att åka från de ena jobbet till det andra direkt.. Så e de när man ställer upp när det fattas personal hos oss på hemtjänsten. Får se att jag själv behöver pengarna även om vår ekonomi är väldigt bra som familj.
Lär vara jätte trött ikväll när jag kommer hem. Får se om Micke är vaken annars blir de att krypa ner bredvid honom direkt❤
 
Fre-
Jobb kl.8-20 som personlig assistent.
Sen blir de nog hem å ta de lugnt med älsklingen framför tv'n eller sortera våra kläder i byråerna.
 
Lör-sön
Jobb kl.7-15.15 på hemtjänsten.
Sen har vi planerat att ta en lång promenad hela familjen någon av dagarna (eller båda) för att utforska området lite. Kommer bli jätte mysigt 😊
 
Mån
Jobb kl.7-15.15 på hemtjänsten.
 
Bild 1: på jobbet igår
Bild 2: lekte en stund med skrutten på baksidan medan älsklingen skruva ihop byråerna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0