Sammanfattning i bilder

Nu har det gott över 1 v sen jag uppdaterade bloggen å de känns inge vidare. Blir lätt att man glömmer bort bloggen när jobbet eller annat kommer ivägen även om man inte jämt behöver skriva en hel roman.
 
Sen förra inlägget då jag blev inringd för att jobba natt så har det väl egentligen inte hänt så mycket mer än jobb jobb åter jobb. Har även satt upp Theos personliga tavla i hans rum (ÄNTLIGEN). Åkte till landet förra helgen för att umgås med Theos farmor i 🌞-en. Älsklingen å svärfar har byggt en altan på baksidan samt att Mickes syster med familj har varit på besök & sett hur vi bor. Mycket trevligt❤
 
Som jag även skrev i förra inlägget så somna jag inte förrän kl.15.15 även om jag va hemma halv 1. OMÖJLIGT!! Älsklingen å Theo kom hem 30 min senare med pappa å vi skulle åka direkt å handla enbart frys varor (kött ffa) på Martin Olsson. Pappa har nämnligen företags rabatt där så de e bara att passa på. Kött är rätt så dyrt om man ska köpa i stora mängder så de känns bra med lite rabatt.
Vi kom hem med flera stora kassar med allt i från 2 fläskfilebitar i 4kg förpackningar, 2 stora falukorvar (10cm i diameter styck), säkert 8kg fläskkarre, biffrygg med kappa 4 kg, säkert 8kg kyckling å mycket annat.
Vi betala ca 3500 kr för allt men hade vi köpt allt de här på t.e.x Ica Maxi så hade de gått på närmare 5000 kr (pappa å Micke satt å räkna på de). Så de kändes riktigt bra trots att de vart mer än tänkt haha. Nu behöver vi inte köpa frysvaror på 3-4 mån👍
Den kvällen somnade jag i Theos säng redan kl.8. Jätte trött ! Va inte så jätte sugen på att sätta alarmet till morgon dagen kl.5.10 när man knappt hade sovit något på 1.5 dygn..
På jobbet
Mar för 3-4mån för oss 👍
Jobb på hemtjänsten
På g till landet hela familjen❤
😍
Mys med skrutten i solen ❤
Glad kille fick åka båt 🛳
Älsklingen fiska på som vanligt
Skalbaggar va väldigt intressanta enligt Theo😍
Njöt i 🌞 hela dagarna å grillade på kvällarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0