Överraskad gånger 1000

Denna dag blev inte alls som jag hade trott. Den blev så pass MYCKET BÄTTRE!!!!
Som jag nämnde i de två tidigare inläggen så skulle ju jag å älsklingen åka till Ikea och köpa det så kallade skötbordet, eller ialla fall kolla på en eventuell lösning. Vi skulle lämna Theo hos sin mormor å morfar  ca 2 timmar så han fick leka av sig samtidigt som vi kunde gå runt i lugn och ro och verkligen fokusera på det vi kom dit för.
Vi åkte hemifrån runt 11 tiden då vi skulle vara i Järna vid halv 12 ca.
Än så länge va det precis som vi (läs jag) hade tänkt oss. MEN när vi plingande på och Emil öppnade dörren samt klev in så möttes vi utav en stoooor överraskning - en BABY SHOWER för mig!!!!!!!❤❤❤
 
Theo, som gick in först, blev helt ställd då han inte alls hade räknat med att de skulle stå så många människor inne i mormor å morfars vardagsrum, så han backade lite. Jag om någon blev nog helt ställd jag också å fattade inte riktigt vad som stod på (antar att de hade med att de ropade "april april" å inte "surprice" när jag öppnade dörren) förrän någon (reagerade inte vem haha) kom fram å gav mig en stor kram å sa surprice. Samtidigt så tittade jag överraskat på älsklingen som stod alldeles bakom mig med ett oskyldigt leende. Min blick sa "va fan älskling" medan rörande tårar kom nerför min kind. Då förstod jag exakt va som skedde. Han gav mig en oskyldig kram å puss samtidigt som han sa "hejdå älskling nu åker jag". Jag välkomnades av så många varma kramar och när jag såg alla dekorationer blev jag ännu mer rörd. Det hängde vimplar på väggen med texten "Zandras babyshower", ballonger som det stod "välkommen lillebror" och "baby boy" (?) på, köksbordet stod de uppdukat fika och lite tilltugg samt på hela vardagsrumsbordet så stod de massa presenter samt två stycken blöjtårtor.
Allting va så otroligt fint!
 
Jag anade verkligen ingenting och har nog aldrig blivit så överraskad och "grundlurad" samt rörd på samma gång förut. Blev extra chockad att min andra hälft hade kunnat hålla de hemligt å inte försagt sig lite grann ens, tanke på att Mickis tydligen hade pratat med honom redan för 2-3 veckor sedan när hon och mamma hade börjat prata om en baby shower. Han brukar inte vara den bästa på att hålla såna här saker hemliga, men denna gång lyckades han verkligen med sitt uppdrag haha.
 
Välkomnades med en drink och vi skålade för att allting blev så lyckat, att jag blev så överraskad samt för denna trevliga stund som vi skulle ha tillsammans. Theo lekte för fullt med sin morbror under tiden och min kära pappa va fotograf. Det bjöds på olika snittar, rostat med skagen och rostat med lax (& någon philadelphia kräm i), bullar, tårta, kladdkaka med grädde, blåbärskaka, sockerkaks "klubbor" samt te/kaffe. Otroligt gott!
Pappa tog med Theo ut till lekparken när vi hade ätit klart så vi skulle få en stund för oss själva. Anna hade skrivit ner 5 st frågor om en graviditet och skulle testa mig. Men de gick inte så jätte bra, 2 av 5 rätt haha. Hon hade även tagit fram lite intressant fakta om just en graviditet som man inte hade någon aning om (inte jag ialla fall). Därefter blev de present öppning (jätte fina presenter) medan de fyllde i en bok som de hade fixat i ordning där de bl.a. skrev ner när de trodde att lillebror skulle födas (datum), hur lång han skulle vara & hur mycket han skulle väga. De skrev även ner en liten lyckohälsning samt hade printat ut lite bilder på mig som gravid, Theo och magen samt ultraljudsbilden å lite sånt som de hade klistrat in i boken.
De hade också fyllt en glas burk med olika förslag på killnamn som vi skulle gå igenom mot slutet av dagen samt att jag skulle gå igenom dom med älsklingen, lite för skojs skull tanke p åatt vi inte har pratat så mycket om namn här hemma. Mickis (tror jag) hade även kommit med idén att de alla skulle skriva en lyckohälsning eller rita något fint på en tavla som vi sedan ska ha uppsatt i lillebrors rum, som ett minne från denna dag😍
 
STORT tack till min älskade mamma och världens finaste vän som anordnade den otroligt fina baby showern för mig. All den tid som de hade lagt ner. Sena kvällar, allt fixande å donande med både dekorationen, bakningen och få ihop mina nära å kära. Ett stort tack för alla fina presenter, allt skratt och skoj. Otroligt mysig dag/em med de människor som verkligen står mig närmast! Vet att alla som va bjudna inte kunde komma, vilket självklart va tråkigt men är så otroligt tacksam för allt ändå.
Är så otroligt glad att just ni: mamma, Mickis, Jennie, Anna, farmor, mormor, faster och Pernilla (gift med min ena morbror) kom och förgyllade min dag! En dag som jag alltid kommer minnas ❤
 
Här kommer lite bilder från dagen (ligger inte i någon speciell ordning), tyvärr inte så mycket kort på de andra tjejerna (har inte fått alla bilder än) men de va ju trots att jag som skulle stå i fokus haha 😇 *skämtosido*
Två stycken bilder innan vi skulle till Ikea trodde jag... 
 
Världens finaste vän!!! Älskar dig ❤
Mammas blöjtårta!
Suuuper god fika!
Mickis blöjtårta!
Glädje tårar
Tavlan som de skrev på & även Theo, morbror Emil och morar fick vara med å skriva😍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0