Babyshower

Tjenixen kära vänner!
Idag är det dags för babyshower för min fina vän Evelina. Spännande om vi hinner ha hela babyshowern eller om den blir inställd då hon är beräknad den 31/8. Vem vet om lillasyster i magen vill bemöta världen tidigare än beräknat? Håller tummarna att hon vill vänta till efter överraskningen iallafall!
Återkommer lite senare eller imorgon hur eftermiddagen vart :)
 
I natt sov jag väl helt okej. Casper vaknade lite tidigare för första målet mat än vanligt, men somnade om direkt när han snuttat klart precis som vanligt. Jag fick ligga kvar i sängen tills klockan blev halv 10 då jag väcktes av Caspers jollrande. Vi käkade frukost hela familjen å hade de allmänt mysigt så här på morgonen. Blev ett bad tillsammans med båda sönerna. Jag gjorde mig och Casper i ordning medan älsklingen fixa i ordning Theo efter badet, för att sedan bege oss till babyshowern. Å här på bussen sitter vi nu :)
Undra om Evelina anar något eller om hon kommer bli överraskad. De e trots allt bara 5 dagar kvar så hon kanske tror att de inte kommer bli något. Vi får se helt enkelt. Uppdaterar er som sagt senare eller imorgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0