Choklad kaka

175 grader
Ca 35 min (beroende på hur kladdig man vill ha den)
 
Ingredienser
* 150g smör
* 3 dl socker
* 2.5 dl mjöl
* 4 msk kakao
* 2 tsk vanilj socker
* 1.5 tsk bakpulver
* 2 ägg
* 1.5 dl hett vatten
* Ströbröd
 
Gör så här:
* Smält smöret
* Blanda alla torra ingredienser i en bunke
* Vispa äggen separat
* Blanda i smöret, äggen och det varma vattnet tillsammans med de torra ingredienserna, och rör om ordentligt
* Smörj en form med lite smör och tillsätt ströbröd (för att kakan inte ska fastna i formen)
* Grädda i ca 35 min tills kakan är lagom i koncestenten enligt dig.
* Strö lite socker på ett bakplåtspapper innan du vänder kakan upp å ner på pappret.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0