En dag i Järna

Denna tisdag har jag och Casper som sagt tillbringat i Järna hemma hos mina föräldrar. Direkt när jag lämnade Theo åkte jag förbi affären innan bilen for till mamma. Va där mellan kl.9.30 och 13.45. Medan Casper myste med sin mormor så passade jag på att hoppa in i duschen för att få håret tvättat. Otroligt skönt att det uppkommer dessa möjligheter då å då (om jag inte ska vänta tills på kvällen då älsklingen kommer hem å kan passa Casper). Som många av er redan vet så ogillar jag verkligen att ha håret uppsatt, så det händer till 99% bara när håret e så pass smutsigt att de inte går att fixa på mornarna.
Blev en hel del mys på golvet medan mamma förberedde lunchen. Casper vände sig från mage till rygg flera gånger å de va så roligt att se hans min varje gång han tippa över. En stolt mamma!
Bjöds på läckra räksmörgåsar till lunch!!! Fick i mig 2 st då jag inte hade ätit någon frukost innan. Blev mycket prat å skratt. Lillkillen sov i 2tim i vagnen på altanen. Vaknade lagom så att han hann äta lite innan vi skulle hämta Theo.
 
Som vanligt ville Theo inte hem... Alltid samma procedur när vi ska hem.Små skrik, envishet å springer iväg med sina kompisar så att man måste springa efter dom...
Väl hemma lekte han på som vanligt ute med sina bilar. Jag skickade in en intresseanmälan för babysim för Casper. Får se om de finns plats till starten den 1 sep. Håller tummarna!
Nu ikväll har de varit lugnt. Middag, bad för Theo, mys å lek på golvet grabbarna emellan. Jag har små plockat lite. Älsklingen har gibbat som vanligt + kommit å lekt med sönerna emellanåt. Snart blir de å krypa till kojs då tröttheten börjar komma. Små grabbarna sover sen 30min sedan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0