Fredags mys

ÄNTLIGEN är fredagen här och det är dags för fredags mys. Eller ah vi håller tummarna om det iallafall haha.
Idag vaknade man av att det smattrade på fönstret. Typiskt att de regna och tyvärr så skulle regnet hålla i sig enda fram till kl.14.30 ca visades de sen.
 
Jag å grabbarna låg å myste i sängen enda fram till kl.9. Super mysigt att bara ligga under täcker inte känna att man måste upp. Theo låg å kollade på min mobil medan Casper låg å jollrade i sitt babynest bredvid mig. 
Efter frukosten blev de att vi spelade massa olika sällskaps spel, pusslade, ritade lite samt tittade på film i mellan åt. Framåt 12 tiden så kom mamma på besök innan hon skulle vidare till jobbet. All lek å bus fortsattes hela eftermiddagen. Gjorde absolut ingneting att vädret va som de va, förutom att man kände sig lite extra seg!
Lagom när mamma skulle dra vidare så va de dags för lunch för mig å Theo. Casper somnade vid bröstet precis innan. Blev rester från gårdagen.
 
För tillfället så sitter Theo i badet och Casper sover fortfarande. När han väl vaknar så är det nog läge för mat så de e bäst att vara beredd med bröstet haha. Älsklingen slutade precis så de blir snart att även börja med maten, då han alltid är så hungrig när han kommer hem efter en hel arbetsdag! Bjuds på carbonara ikväll.
Ikväll så ska vi sätta oss ner igen å kolla lite på hus/tomter/tillval osv. Får se hur allting slutar men titta å önska kan man alltid göra. Det lär även bli "Fångarna på fortet" tittande ikväll tillsammans med Theo. Förra veckan satt han heltt fastklistrad och hoppades på att deltagarna skulle tävla i vattnet haha. Får se om han är lika inne i programmet denna vecka eller om han vill kolla på något annat som faller honom mer i smaken.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag! Puss på er!
Bjuder på en bild av älsklingen och en 10 mån gammal Theo när vi va i Thailand.
Visst e de lika?!?!?!?

Kommentarer
Postat av: Lillemmish - mode - inspo - mamma

ha en brafredag

kram

Svar: Tack detsamma! :)Kram
Zandra Kjelledal

2017-08-25 @ 16:52:42
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0