Helgen som va

I lördags efter att älsklingen hade vaknat (runt 12) så gjorde vi oss i ordning å tog en tripp till Nyköping hela familjen. Det blev hel dag då vi inte va hemma förrän 17.30 tiden. När vi ändå va där så passa vi på å käka lite sen lunch/tidig middag- pizza. Lugn kväll med mys för hela familjen.
 
I söndags va de dags för vår försenade bröllopsfotografering. Kändes lite pirrigt att sätta på sig brudklänningenigen samt fixa till sig lite extra. Medan jag hoppa in i duschen å gjorde mig i ordning så åkte älsklingen å lämnade grabbarna hos mina päron. Jag hade gett Casper mat precis innan å pumpade ut en måltid så att han skulle slippa ersättning.
Åkte ut till Taxinge Slott å började fota. Tycker att de gick väldigt bra och tur hade vi med vädret. E väldigt nyfiken på hur bilderna blev😍
Lagom när vi va klara å bytt om hemma samt satt oss i bilen på väg ut till Järna så kände jag i brösten att de va dags för mat för Casper, vilket han även tyckte när vi kom fram. Vi bjöds på middag å trevligt sällskap. Åkte inte därifrån förrän efter 19 tiden någon gång. En lugn söndags kväll blev de samt en tidig kväll. Tror inte klockan hann bli mer än halv 10 innan vi kröp till kojs.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0