Plötsligt händer det!!

Idag hände det!
Casper kom underfund med hur han vänder sig från mage till rygg!!! :-D Han har varit nära i några dagar men aldrig riktigt tagit det sista lilla steget att slå runt om ni förstår hur jag menar.
Min lille kille har tagit ett nytt steg i utvecklingen! Tycker att de händer så himla mycket just nu. Inte bara såna här "stora" grejer utan han är så pass mycket med i vardagen över huvudtaget. Ett stort leende på läpparna nästan hela dagarna, han svarar med sitt underbara jollrande när man pratar med honom, besvarar leenden, sparkar å viftar som bara den med armar å ben, greppar tag i saker å ting som ligger i hans närhet, jätte stark i nacken (har redan vänt honom i bärselen så han tittar utåt) och följer med i blicken och med huvudet jätte bra.
Självklart har han sina griniga och skrikiga perioder också men för det mesta så är han väldigt glad. Känns så otroligt kul och stort att få följa just hans utveckling, precis som vi fick möjligheten att följa Theos utveckling. Se hur glada och stolta dom blir när de upptäcker nya saker och steg i sin egen utveckling. Det värmer verkligen i mitt mamma hjärta! <3 
 
Fick allt på video när han vände sig, men tyvärr vet jag inte hur jag lägger upp videon på bloggen :-( 
Om det är någon som vet, får ni gärna dela med er!!! Skulle vara så himla roligt att få visa er lite videon här på bloggen också, å inte bara massa vardags bilder :-) 
Som sagt, kommentera gärna om ni vet hur man lägger upp videon! :-D 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

https://support.blogg.se/hc/sv/articles/200721353-Videoklipp

Svar: Tack så mycket :) kram
Zandra Kjelledal

2017-08-30 @ 05:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0