Vart beställer jag ifrån?

Fick nu ikväll en fråga om vart någonstans jag beställer inredningen till lillebrors rum. Har kollat runt lite å fastnat på sistonde för dessa hemsidor:
 
* theofashionroom
* miniroom
* jollyroom
* wish
 
Tycker de har så mycket fint i alla olika prisklasser.
Wish har det blivit mer att jag beställt kläder, bla. Strumporna å bodyn från förra inlägget men också många tröjor till mig kommer därifrån. Dock lite svårt med storlek å längre leveranstid då de skickas från Japan eller Kina.
Lightboxen och det turkosa päronet från förra inlägget kommer från thefashionroom. Har även kollat på lite mer grejer därifrån men ännu inte kommit fram till om jag ska beställa eller inte.
Alla uggle grejer från ett tidigare inlägg (bla. Hissgardinen, pompomsen, de runda förvaringskartongerna) klmmer från miniroom. Även där finns de så mycket mer som jag skulle vilja klicka hem.
Från jollyroom så har jag tidigare beställt hem babysittern (som lillebror fick i julklapp), men har väldigt starka funderingar å beställa en bokställning (se bild nedan). Väldigt fin förvaring tycker jag + att det nu är extra pris på just den😊
 
Ska försöka skriva ut vid de andra köpen vart inredningen kommer ifrån så ni vet å kan hänga med lite bättre👍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0