45 min crosstrainer + ryggstyrka

Igår va det dags för andra träningsdagen på flera månader. Dock inte med mamma så man va lite sugen på att hoppa det pga trötthet men jag tog mig an å begav mig till gymmet efter att ha lämnat Theo vid 9 tiden. Blev en promenad i det friska vädret med musik i öronen. Slutade med 45min crosstrainer i lagom tempo samtidigt som jag kolla på ett Prison Break avsnitt, vilket ledde till att tiden gick fortare än jag trott.
Avslutade passet med lite rygg övningar. Känner att jag behöver stärka upp min ländrygg, inte bara för att det underlättar under förlossningen men också efteråt + att jag har sen många år tillbaka haft småproblem med just ländryggen utan att ha gjort något åt de. Kanske e på tiden...
 
Gick förbi barnmorskan å lämna in nytt urinprov. Skulle ha gjort även de för någon vecka sedan men både glömt å så har de kommit annat ivägen.
Tog även en snabbis förbi mamma för att lämna mitt busskort innan jag köpte mig 2st french hot dog å tog en promenad hem igen. Ringde älsklingen å höll en lite allmän konversation innan jag mötte upp Mickis som skulle komma på besök.
Vi hämtade Theo lite tidigare från dagis å han kom fram springandes till oss. Lika glad som vanligt 😍
Massa mys å prat blev de hemma. Fikade med glass å förberedde middagen. Eftermiddagen gick väldigt fort, precis som vanligt när jag umgås med Mickis.
 
Kvällen blev lika lugn som vanligt. Nattade skrutten framåt halv 8. Vaknade själv bredvid honom vid 20.45. La mig i älsklingens knä lite smått medan han spelade. Han väckte mig på sitt icke romantiska sätt vid halv 12 å sa att de va dags att krypa till kojs. Vi båda somna på stört ❤
 
 
Massa mys med bästa gudmor❤

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Men vilka fina bilder! Ni är bäst! <3

Svar: Lite suddig bild när ni busar men älskar de! <3
Zandra Kjelledal

2017-01-20 @ 10:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0