Ändrade planer

Fick igår sovmorgon till 10.15. Jätte skönt att få sova ut utan att vakna av att skrutten kommer intassande under natten, även om de e mysigt å man somnar om direkt.
Beslöt mig för att göra pannkakorbrunch till älsklingen som fick sovmorgon till halv 12. Han va heeelt slut å lite bakfull men upprepa flera gånger att de va grymt kul igår, vilket jag höll med om.
Älsklingens syster med familj kom förbi en stund. Alltid lika mysigt. Dock va inte Theo (när han blivit avlämnad av sin mormor å morfar) varken på humör att leka med sin kusin, dela med sig av sina leksaker eller dela med sig av sin pappa. Allt va "Theos". Han är tyvärr inne i en sån period just nu och till 99% är det bara pappa eller morfar som duger.
 
Vi hade planer att åka upp till älsklingens jobbarkompis på em som har 9 st ormar i olika storlekar men det uteslöt vi då älsklingen va så trött och Theo va på dåligt humör. Får bli en annan gång.
Det va även tänkt att Bubbis å Evelina samt Emil skulle komma förbi så Theo skulle få träffa Evelina å Emils hund, men de visades att hunden inte va hemma. Även det fick vi ta en annan gång.
Blev en lugn dag hemma istället. Blev pizza ätandr vid 16 tiden och därefter film tittande. Älsklingen somnade i soffan å sov säkert upp till 2-2.5tim. Theo satt i mitt knä å ritade samt kolla på "Landet för länge sedan". Väldigt mysigt!😍
Framåt kvällen blev det rostade smörgåsar med varm oboy till. Lyxade till de å käkade framför tv'n å gladiatorerna. Theo somnade så snällt i soffan medan jag låg mot älsklingens bröst.
Blev att vi kröp till kojs strax efter 22 då vi va suuuuper trötta båda två❤
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0