Blir inte alltid som man tänkt sig..

Precis som rubriken lyder så blir de inte alltid som man har tänkt sig. Som jag skrev igår så skulle jag å mamma ha tränat idag innan jobbet. Redan igår kväll sprack den planen då Theo visades ha 39.2 graders feber när jag å älsklingen skulle krypa ner i sängen. Alvedon på de å så fick han ligga mellan oss tänke på att han vaknade 5min efter att vi lagt oss i sängen.
 
Hela natten å morgonen så va han jätte varm å vaknade säkert 1gång/tim å ville ha vatten. Bra att han dricker nu när han e sjuk oavsett tidpunkt på dygnet, då han i vanliga fall vägrar allt som har med mat å dryck att göra. Dygnsrytm förstördes helt för mig av att vakna så ofta å även om Theo sov till 9.15 (men somna om) så va jag dunder trött. Väcktes av att älsklingen ringde å ville kolla hur Theo mådde. Theo vakna till då men så får jag hade lagt på så såg jag att han sov igen. Vi gick upp runt 10.15 å tog tempern (39.5grader). Fick i honom 3 små yoghurt förpackningar samt 1 päronsplitt glass innan hans mormor kom på besök en snabbis innan hon skulle jobba. Hon lämnade även ett pussel till mig som kommer vara min kvällsaktivitet ett tag framåt. Tycker sånt e lite små mysigt/roligt om kvällarna när de inte finns något annat att göra👍 Någon mer som känner igen sig?
 
Blev en väldigt lugn dag i soffan då Theo va jätte trött å höll på å somna flera gånger om men lyckaded inte riktigt. Mycket tv å film tittande. Mycket vätska å glass blev de även. Hans morfar kom vid 15.20 då jag skulle hinna i tid till jobbet kl.16.
Jobb kl.16-23 för min del. Imorgon å onsdag blir de å vara hemma med sjuklingen. Tur att jag har mina lediga dagar då så man inte tappar så mycket. Theo hade velat vara på dagis men tyvärr får han vänta. Förhoppningsvis så e han frisk tills på torsdag.
 
Hur har eran start på veckan varit?☺
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0