Fuck cancer

Sitter å tittar på Cancergalan, en av de viktigaste å jobbigaste galorna att titta på tycker jag. Även om jag inte har någon speciell relation till cancer så gör de så ont å bara nämna just ordet cancer... Blir tårögd av bara tanken... Att se alla som har drabbats å de drabbades nära å kära gör att hjärtat går i bitar. Denna sjukdom skulle jag inte ens vilja att min värsta fiende skulle få.
 
Ordet cancer förknippar jag (å säkert många andra) till döden. Jag VET att det inte behöver betyda att det är slut, att man förlorar någon men det är fruktansvärt oavsett. Forskningen å behandlingarna har utvecklas så mycket de senare åren, vilket känns som en extremt lugnande faktor här i världen och det kommer bara utvecklas ännu mer tack vare alla som jobbar med detta varje dag. NI är grymma!
 
Till alla som har drabbats nu eller genom alla år, eller har någon i sin närhet som har drabbats, så vill jag ge er alla en STOR å VARM kram. Mina tankar finns hos er❤ Ingen förtjänar att drabbas av denna fruktansvärda sjukdom, varken du jag eller någon annan. FORTSÄTT KÄMPA å GE INTE UPP!!!
 
FUCK CANCER säger jag bara!!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0