Kommande händelser nästa vecka

* Jobb måndag mellan kl.7.30-19, annars en lugn kväll med mina favoriter. Älsklingens har sagt att han ska göra sin specialare när de gäller korvstraganoff så de blir måndagens middag👍
 
* Ledig tisdag. Skrutten får gå på dagis mellan kl.10-14 för attt komma in i det igen efter julledigheten. Har inte varit några problem denna vecka så de lär vara fortsatt så. Plus att han älskar att vara där å umgås med sina vänner.
 
* Jag ska massera Alex på tisdag. Har inte kunnat pressa in det i min vardag på sista tiden pga massvis med jobb, trots att hon har haft extremt ont. Så det ska bli skönt för henne att få lite behandling nu!
 
* MÅSTE även ta ner julgranen... Älsklingen e på mig varje dag haha. Det har varit så mycket annat som kommit före. Ska försöka hinna med de under någon av mina lediga dagar (tis, ons el tors).
 
* MÅSTE ta tag i träningen igen. Jag säger det ofta men skjuter bara på de. NU ska det bli bättring med det så piggheten blir större. Sist så vart Theo sjuk så fick hoppa träningen när jag å mamma väl tänkte ta tag i det.💪
 
* Tandläkaren på onsdag för min del... Har inte varit där på mer än 2 år så de e väl dags även om jag gärna undviker de... Vet att mitt tandkött e inflammerat (alltid haft problem med de) å de lär nog inte ha blivit så värst mycket bättre sen jag vart gravid då det kan påverkas.. Vi får se helt enkelt.
 
* Theo ska till tandläkaren på fredag fm. Ska bli intressant hur han reagerar på de 😊 Får se om jag kan gå ifrån jobbet 1-1.5tim annars måste älsklingen följa med honom.
 
* Jag å älsklingen ska vara barn fria antingen fre-sön eller endast lör-sön (har inte hunnit pratat om de än) då vi ska iväg på Wallmans dinner show på lördag kväll. Där bjuds det på 4 rätters middag, show hela kvällen å inträde till krogen om man vill dra vidare efteråt. Därefter blir de en hotellövernattning å bara rå om varann med massa mys😍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0