Otroligt häftigt!

Jag har ju känt av lillebrors rörelser i magen sen v.16-17 ca. Väldigt mysigt. Svårt å beskriva med de känns lite som små puffande rörelser.
 
Igår puffade lillebror väldigt mycket när vi låg å kollade på gladiatorerna. Jag tog älsklingens hand å satte den på magen väldigt långt ner, typ vid troskanten. Älsklingen trodde först att jag skulle föra hans hand någon annanstans så de vart lite pinsamt där ett tag å vi båda bröt ut i skratt. Fick tillslut fram att lillebror rörde sig väldigt mycket å att jag ville att han skulle hålla handen just där för att kanske känna något själv. En chansning då de kanske va lite tidigt för honom å känna eftetsom de inte e några jätte starka puffar som syns utåt sätt än, MEN tillslut så kände älsklingen av dessa små puffar för första gången!!!!😁 Han tyckte de va lika häftigt denna gången som när han kände av Theos sparkar för första gången. Han höll kvar handen i säkert 30-45 min å kände av massor av puffar. Älsklingen sa flera gånger "Lillebror verkar leva rullan där inne ikväll" medan han njöt av att känna vår andre son.
Tänkt att de kan vara så himla häftigt å magiskt! Även om man har varit med om en graviditet en gång förut så kan man inte få nog av upplevelser❤
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0