V.25 (24+0)

Igår gick vi in i ytterliggare en ny vecka, dvs v.25. Veckorna springer fortfarande förbi alldeles för fort även om man självklart längtar efter sin lilla son å all bebis mys som kommer bli.
 
Jag mår fortfarande lika bra som jag nämnt innan. Det har varit väldigt mycket de senaste 1.5-2v så tröttheten finns där men känner mig ändå lite piggare än jag trott att jag skulle göra, spec på kvällarna.
Inget illamående, ingen halsbränna, ingen smärta i brösten trots kylan ute å magen växer lite hela tiden men det har inte blivit någon rejäl "veckoökning" när veckobilderna tas.
Sparkarna har älsklingen känt av i ett antal veckor nu å han tycker de e minst lika mysigt å ligga å hålla om magen nu som när vi vänta Theo. Sparkarna har även blivit tydliga utåt sätt så tittar man nog (de e snabba sparkar) så ser man dom😍
Inga nya bristningar utan än så länge så är det bara de gamla från förata graviditeten som syns ytterst lite. Smörjer in både mage å bröst med en mjuk lotion flera gånger om dagen för att det inte ska börja klia + att de blir en mysig stund mellan mamma å son. Ibland vill även Theo hjälpa till, så söööt!!
Känner mig lite små klumpig när det gäller att sätta på sig skorna å såna rörelser så man märker ju att magen har börjat växa till sig även om de e små ökningar. Mindre klumpig lär jag ju inte känna mig ju längre graviditeten går iaf haha.
Små sammandragningar till å från har jag känt av (ingen smärta) men de e ju ett tecken på att livmodern tränar inför den kommande förlossningen.
Ingen direkt craving som jag kan komma på, möjligt lite mer mjölk drickande å frukt ätande men annars inte.
 
Ska till barnmorskan nästa måndag den 6 feb så då vet jag lite mer om de nya proverna som ska tas, magen (livmodern) ska nog mätas, vägning å lite annat små prat. Alltid lika spännande å gå dit då allt känns som nytt fast man har varit med om de en gång tidigare haha ☺
 
Har inte bestämt oss för något namn än. Där e vi lite oense än så länge när vi väl har pratat om de haha. De va samma sak med Theo.
Älsklingen e inne på Max (han ville även att Theo skulle heta de) medan jag fortfarande e inne på Oliwer (hade den önskningen till Theo också). Lär säkert inte bli något av dom namnen i slutändan ändå haha.
Vi får vänta å se helt enkelt, rätt namn kanske kommer upp när man ser guldklimpen☺
 
Tips på fina killnamn? 😍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0