Wallmans + hotellövernattning

Liten försenad uppdatering om vistelsen i stockholm med min kärlek. Som jag hade nämnt tidigare så skulle jag å älsklingen upp till huvudstaden för att ha en mysig kväll där vi bara skulle vara å rå om varandra. Tyvärr så började dagen inte som vi hade tänkt oss. Anledningen kommer jag berätta när allt har lagt sig lite men så mycket som jag kan berätta i dags läget är att den första jobbiga händelsen hade inträffat natten mellan fredagen å lördagen.
 
Blev att vi fick stressa upp till Stockholm för att hinna checka in på hotellet innan vi skulle vidare till Wallmans kl.18, istället för att åka upp i lugn å ro samt gå runt på stan lite innan vi skulle göra oss i ordning inför kvällen. Vi fick göra oss i ordning hemma innan vi fick skjuts upp av pappa till Flemingsberg därifrån vi tog tåget vidare mot slut destinationen- Stockholm C. Blev en promenad i det kyliga men lite friska vädret till hotellet- Radisson Blu Strand, som ligger vid Nybrokajen. Turen va att Wallmans låg runt hörnet precis så vi slapp stressa alltför mycket. Checkade in å lämnade väskan på rummet. Älsklingen provlåg i sängen (vilket e ett måste haha). Vi kom snabbt överrens om att vi skulle gå ner strax därpå då vi annars skulle ha somnat pga ingen sömn (endast 1.5tim ca). Vi tog oss en öl respektive loka citron i lobbyn innan vi knallade vidare till Wallmans.
När vi såg kön så insåg vi båda att vi va de yngsta paret som skulle in. Medelåldern va säkert minst 35 + haha. Någon yngre i något sällskap men som par va vi yngst. Va gjorde de när kvällen va så pass lyckad trots tröttheten. Dricka beställdes så fort vi kom in.
Vi fick vår egna lilla myshörna där vi välkomnades med en liten förrätt- suuupergod smördegssnäcka som va fylld med någon typ av vitlöksostskräm + lite bröd till.
Vi satt å små prata om vad som hade hänt under natten/dagen, vad som skulle hända samt om allt möjligt. Skrattade, gäspade å hade de allmänt mysigt. Under kvällens gång så bjöds det på massvis med riktig bra musik av olika genrer. Servitörerna höll i alla uppträdanden (sjöng å dansa + bjöd på sig själva) å de va super duktiga samt serverade grymt god mat däremellan. Trots det höga tempot så tog de tid att stanna till vid borden å presenterade måltiderna, allmänt kallprat å frågade om vi ville ha något mer.
Väldigt bra service med andra ord!😊
 
Maten som vi bjöds på va:
Förrätt nr 1: smördegssnäcka som va fylld med någon typ av vitlöksostskräm
Förrätt nr 2: Hummersoppa med bröd
Förrätt nr 3: lax med ett "kak" flan å en god sås
Förrätt (?) nr 4: Rödbetsstrimor, svampröra i chili å något rå köttfärsliknande kött ihop pressat i en cirkel (vet inte va det heter men så såg det ut iaf) + den där goda såsen från nr 3.
Varmrätt nr 1:  Palsernackspuré med torsk å någon sås
Varmrätt nr 2: Potatiskaka med köttbit å rödvinssås
Efterrätt: 2 små olika sorbé glasskulor med smak av choklad å hallon, en nutella mousse å pannacotta i vitchoklad. (har för mig att de va något mer litet)
 
Det stod 4 rättersmiddag när jag beställde detta Wallmans Dinner Show paket men vi blev väldigt förvånade när vi såg alla bestick på bordet när vi kom samt när maten väl kom ut. Bara å tacka å ta emot. Allt gick å äta men ska man ha något å säga till om så va förrätt nr 4 å varmrätt nr 1 mindre goda enligt oss. Men i helheten va allt super!!!👍
Ju längre kvällen gick desto närmare kröp jag upp längs älsklingens sida. Att bara sitta där å njuta av showen, bredvid den man älskar å känna hans arm kring en är bland de mysigaste som finns. Massvis med pussar å en son som sparkar ivrigt med i låtarna. Vad mer kan man önska sig, framför allt tanke på hur dagen började❤
 
Närmare 23.30 när showen va slut restaurangen hade gått över till nattklubb så begav vi oss till hotellet. Kröp ner i sängen, småprata lite till å myste samt bara låg å höll om varann innan John Blund kom å besökte oss😍
För att sammanfatta dagen så kunde vi lika gärna ha varit utan den, sluppit allt de jobbiga. Men summerar man kvällen så va den så behövlig å mysig.
Trackback
RSS 2.0