Bästa med sommaren

Här kommer en lista med en del punkter på vad jag tycker e de bästa med sommaren:
 
🌸 Inga måsten! Självklart finns det alltid saker å göra på sin semester men egentligen så e de inga "måste" saker utan mer "saker som vore bra att göra". Semester för mig är lugna å slappa dagar med personer som jag älskar i min närhet. Det gör inget om saker å ting förskjuts någon dag så länge det görs så småning om. Mycket skratt å skojigheter. Leva dagen som den kommer liksom.
 
🌸 Soliga dagar. E något jag (å de flesta) hoppas att de blir många av. Slippa de här gråa å tråkiga dagarna som bidrar till mycket stillasittande inomhus. Vill kunna vara ute så mycket som möjligt å bara njuta av 🌞-en. Förhoppningsvis även ta sig ett dopp. De soliga dagarna bidrar till en mycket mysig svensk sommar.
 
🌸 Sommarkvällarna. Hur mysigt e de inte å krypa upp i sin kärleks knä med en filt (eller krypa upp själv förstås), bara sitta å prata massa skit, skratta å driva med varann samtidigt som musik spelas i bakgrunden. Behöver inte bara vara med sin partner utan personer i ens omgivning som man trivs väldigt bra med e minst lika mysigt de. 
 
🌸 Alla lekande barn. Vem blir inte glad av skrattande å lekande barn? På något sätt så känns de som om att barn e betydligt gladare under sommarhalvåret då man jtillbringar större delen av dagarna utomhus. Åker iväg å utforskar Sverige/andra länder på annat sätt. Kanske bara e jag som upplever de så (?) utifrån va jag har märkt på vår familj. Vet inte om jag upplever de så tanke på att vi oftast hittar på betydligt mer saker, både som familj å som par, när de e sommar å bättre väder ute. Theo har roligare ute på en badstrand än att leka i snön t.ex. 
 
🌸 Ett glas vin med kärleken. I år kanske de inte blir så mycket av detta då jag fortfarande ammar till 100% och hoppas att jag kan göra de ett par månader till. Men annars e de en mysig stund på sommaren att gå ut å käka bara Micke å jag. Självklart skulle jag kunna ta ett glas å amma någon timme senare utan bekymmer men jag har sagt att så länge jag ammar så blir de inge alkohol för min del.
 
🌸 Stranden. Slappa å bara njuta i en solstol eller magliggandes på en filt. Sitta i sanden å gräva med Theo. Bygga sandslott med vatten vallgrav runt om. Tycker även att de e mysigt att känna sanden mellan tårna.
 
🌸 Promenader. Konstigt nog så blir de betydligt mer promenader för vår familj allihopa tillsammans, under sommaren än annars. Så mysigt !
 
🌸 Jordgubbar. E ett måste för mig under sommarhalvåret! Så otroligt gott oavsett när på året det är, men det blir extra gott under sommaren! Gärna med vaniljglass eller lite vispgrädde🍓
Bild från i onsdags

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0