Dagens planer

Nu blir de å börja pricka av denna lista:
 
🌸 Tvätta allt som ligger i smutskorgen så det är gjort inför resan till landet nästa vecka. Vill alltid att de ska vara så gott som tomt i korgen när vi inte är hemma. Det kommer finnas tvätt å tvätta sen när vi kommer hem ändå.
 
🌸 Vika in den rena tvätten. Hela tvättatugan är full med  tvättade kläder. Har helt glömt bort å tagit ner det sen sist jag tvätta tidigare i veckan.
 
🌸 Börja små packa inför resan. På tisdag efter Caspers 2mån koll på bvc åker vi nämnligen till landet ett par dagar för att umgås med älsklingens familj. Därefter bär det av till Öland i 1v så det är en hel del som måste packas. Helst i olika väskor så en del kan ligga kvar i bilen under tiden vi är på landet.
 
🌸 Skriva matlista. Vi måste nämnligen handla med oss mat till landet då vi inte har tillgång till någon större mataffär på ön. Måste då ta oss in till Söderköping eller ta oss till en annan ö (där finns en mindre affär).
 
🌸 Ta upp vår "midsommar" potatis som vi odlat själva. Har ärligt glömt bort dom helt å hållet så vi får se om de finns någon potatis i jorden eller om alla e dåliga. Förhoppningsvis så finns de några som vi kan ta med oss när vi åker.
 
🌸 Förbereda middagen. Framför allt marinera köttet så de får stå en stund och sedan skala/dela potatisen å morötterna och lägga de i vatten så de e gjort. Ikväll får vi förhoppningsvis middagsgäster (Jeppe å Evelina) så de kan "hjälpa" oss att äta ur kylskåpet så gott de går haha. Det som inte skulle klara sig i 2v hemma tar vi självklart med oss så vi slipper slänga maten.
 
🌸 Tvätta håret. Jag skulle behöva tvätta håret då de e jätte smutsigt. Vart alldeles för sent igår. Så ska försöka hinna ta 15-20min egentid idag så det blir gjort.
Theo mumsar på våra egenodlade morötter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0