Misslyckat strandbesök

Idag klev vi inte upp förrän efter kl.9. Theo sov hela natten i sin säng å kom in till oss strax innan 9 tiden. Väldigt skönt. Solen lyste på himlen men de blåste en del. Vi bestämde oss för att åka till stranden ändå. Gjorde i ordning pastasallad och lite fika. Theo va inte den sammarbetsvilliga oxh Casper vakna å va vrålhungrig (båda skrek) men med mycket om å men så kunde vi tillslut packa in allt i bilen.
Åkte till Mälarbadet å de va lika tomt där idag som tidigare i veckan. De blåste även mer där än hemma. Blev väldigt kyligt när solen gick moln samtidigt som de blåste. La ut filten å börja äta men efter max 40min så besluta vi oss för att packa ihop igen. Vi satt å frös allihopa så de kändes meningslöst å vara kvar.
 
Väl hemma så åt vi upp å myste ner oss i soffan å kollade på film, "Den goda dinosaurien". Det är en av de få filmer som Theo har kunnat sitta helt still å sett hela. En mycket fin å bra film😊
Filmen är nu slut när som helst. Får se va vi hittar på resten av dagen/kvällen. Lär nog bli rätt lugnt. Förbereda packningen inför landet å Ölands resan nästa vecka. Skriva upp vad som ska tas med å va vi ska inhandla för mat. 
Bild från igår❤
Mys i soffan❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0