Öland mån-ons

I måndags blev de en lugn första dag på Öland. Eftersom min morbror å hans blivande fru skulle gifta sig på torsdagen så kände vi att de va bäst att hålla sig borta från stugan. Minns dock inte va vi gjorde exakt mer än att vi tog en promenad till lekparken haha🙈 På kvällen tog jag & mamma en kvälls promenad med Casper i ena vagnen å Theo i andra samt avslutade med lite styrke övningar. Blev att vi alla kollade på Annika Bengtsson vid halv 10 tiden innan läggdags.
 
tisdags tog vi en tripp till lådbilslandet. Theo sprang runt som bara den å lekte för fullt. Märktes att han blivit 1 år äldre då han nu åkte alla karuseller å klarade av att åka bilarna helt själv samt klättra upp i den uppblåstbara rutsch kanan. En otroligt kul å mysig dag! Låter bilderna tala för sig själv här nedan🚂🚗🚜
 
onsdags blev de oxå en tripp med bilen. Åkte en sväng för att införskaffa nya skor till Theo och allmänt små tittande. Vi kom hem med 2 par stövlar & ett par fin skor till Theo + en liten bil med husvagn, älsklingen fick ett par nya skor & en tjocktröja, jag fick ett par jeans shorts å en fin blus. Blev en snabb lunch hemma innan vi satte oss i bilen igen för att ta en tripp till Borgholm. Där strosade vi runt ett par timmar å innan hemgång käkade vi glass. Även därifrån fick vi med oss ett par påsar: älsklingen fick ett par jeansshorts, Casper en body, Theo ett linne + ett par byxor och jag köpte 2 toalettskyltar som ska upp på dörrarna.
Väl hemma blev de att försöka hålla sig ur vägen för Peter å Jenny som hade fullt upp med bröllopsförberedelserna inför morgondagen. Vi andra kolla på damernas fotbollsmatch innan läggdags.
Så sant hemma hos oss😂 köpte den inte dock
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0