Vart har sommaren tagit vägen?

Idag har vi inte gjort någonting. Blev varken stranden eller något lekland, utan istället så hade vi en mysig heldag inne hela familjen. Theo hoppa en stund på studsmattan å jag tog en kortare promenad för att få Casper att somna men annars inomhusvistelse hela dagen. Vädret har varit allmänt kallt, blåsigt å tråkigt. Har t.o.m. gått runt i tjocktröja... Vart har sommaren tagit vägen?
 
Vi kollade runt lite på skjutdörrar till vårat sovrum då vi ska bygga ut klädkammaren å göra vårt rum mindre (har överdrivet stort egentligen). Tyvärr har vi lite för lågt i tak för de vi fastnade för så vi får titta vidare.
Massa pusslande, spelande, film tittande, matlagning å allmänt massa mys å bus blev de på em/kvällen.
Bästa Jennie kom på besök vid 20 tiden å gick inte hem förrän halv 10 eller ngt sånt. Hon va nämnligen ute på promenad å ville så gärna träffa Casper då hon inte har sätt honom mer än på bild. Mycket trevligt å Theo lekte för fullt med henne. Blygheten försvann direkt 😊
Blev även att han för tredje kvällen i rad somnade helt själv efter att han druckigt upp sin välling flaska. Så duktig❤ Ikväll va de t.o.m han själv som sa att han skulle sova själv å att han va en stor kille haha. Får se hur de blir framöver.
 
Snart blir de å krypa ner i sängen för att orka upp imorgon å göra pannkaksfrukost till kärleken min på sin 26-års dag😍
Jennie å grabbarna❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0