TBE

Nu ikväll begav sig hela familjen till Ica Maxi där en TBE buss stod för de som ville vaccinera sig. Eller rättare sagt de stod en ambulans där.
Jag har vaccinerat mig tidigare men behövde fylla på mitt då de va 5 år sedan jag tog den senaste sprutan. Theo och älsklingen vaccinerade sig för första gången. Sprutor har aldrig varit något bekymmer för mig å dr va dr inte denna gången heller. Däremot så e älsklingen livrädd för sprutor (enligt honom själv men jag tyckte han va rätt lugn). Theo fick sitta i hans knä å hålla handen. Så gulligt å se😍
 
Även om risken kanske inte e så jätte stor att man drabbas, så känner jag en typ av trygghet av att vaccinera. Både för min egen skull å för Theos.
Vet inte varför vi inte tänkte på att vaccinera Theo tidigare då man kan göra de från att barnen e 1 år.
För mig e de "bara" en spruta men för många andra kan de vara så mycket mer. Alla reagerar även olika. Vissa påverkas av biverkningarna å andra inte.
 
Han som gav vaccinet berättade för oss att han har fått en enda fästing i sitt liv (han va väl runt 50 år) å det visades att han fick borrelia utav den. Han rekommenderade därför starkt att vaccinera sig för att minska risken men sen vet man ju aldrig.
 
Hur ställer ni er till att vaccinera era barn å er själva? Har ni redan gjort de eller har tankar på att göra de?
Dela gärna med er😊
Hur duktiga som helst😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0