Today

Idag blev de sovmorgon till kl.10. Dock så sov jag lite sisådär då Casper skrek till en gång i timmen mellan kl.5-10. Vet inte om han va hungrig eller bara drömde men han iaf tog bröstet varje gång (de va mycket snuttande så troligtvis som en tröst) så vi lyckades somna om. Jobbigt när de blir så där. Får ändå säga att vi har extremt tur att de inte sker varje natt!
 
Jag & sönerna gick upp å käkade frukost samt satte på kaffe till älsklingen, som fick sova lite längre. Tvättmaskinen sattes igång, småplockade lite hemma å förberedde lunchen. Morgonrocken va på fram till halv 2 för min del då jag kände att de va dags att få lite frisk luft denna dag. De har blåst hela dagen men varma vindar samt sol.
Jag å Casper begav oss till lekparken där Theo å älsklingen redan befann sig. Tror vi va där i nästan 2tim innan hela familjen tog en promenad till affären. Småhandlade lite samt tog en varsin 🍦 på vägen hem. Medan jag förberedde middagen (pastasallad) så hoppade Theo lite studsmatta.
Då de fortfarande va 🌞 så blev de att vi satt ute på altanen även denna kväll å käkade middag. Pratade om allt möjligt.
 
Resten av kvällen blev de att vi plockade undan så de va rent å snyggt tills imorgon då jag å Casper får besök av 3 arbetskollegor medan Theo e på jobbet. De skulle ha kommit å hälsat på redan när vi låg kvar på BB men så blev inte fallet. Som de kommer få bebis mysa imorgon☺
Theo tog de lugnt i soffan hela kvällen å somnade inte förrän halv 10. Helt av sig själv faktiskt i sängen (våran säng dock haha). Fixa i ordning i köket med älsklingens matlåda å plocka i å ur diskmaskinen innan de va dags att göra sig själv klar för sängen.
Nu blir de å försöka sova. Alarmet ringer 7.15 👍 Lite träligt att ställa klocka när man e föräldraledig men samtidigt skönt då man får massa saker å ting gjort redan på fm.
 
Jo juste. Caspers utslag har blivit ännu fler de senaste 4 dagarna (hela magen, ansiktet å hårbotten) men jag tycker ändå att de har börjat torka ut fr.o.m. igår. Utslagen är inte lika röda om jag säger så. Så förhoppningsvis börjar dom ge med sig nu när jag smörjer in med både mini derm och silon salva någon gång under dagen👍
 
Godnatt på er💞
Lunchen
Middagen
Utslagen i närbild
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0