Barnmorskebesöket

I onsdags va vi som sagt hos barnmorskan.
Ser alltid fram emot dessa besök då jag verkligen trivs med min barnmorska å hon är så himla mysig.
Besöket bestod av blodprover, blodtryck, vägning, mätning av livmordern, känna hur lillebror låg i magen samt lyssna på hans hjärtslag.
 
* Alla värden såg väldigt fina ut förutom järnvärdet som va lite lågt så jag skulle fortsätta med järntabletterna. Har slarvat med dom så bör nog bli bättre på att komma ihåg dom nu de sista veckorna så jag inte e lika trött.
* Blodtrycket va helt normalt.
* Vågen visade +10kg sen inskrivningen (gick upp ca 12kg totalt med Theo så denna gång blir de nog lite mer känns de som).
* Livmodern hade vuxit till 30cm (exakt samma som med Theo i denna vecka)
* Hjärtslagen lät väldigt bra men slog lite fort. Anledningen va för att han va mitt uppe i ett träningspass haha. Hela magen kändes som en geléklump å rörelserna syntes på lång väg.
* Lillebror har nu lagt sig neråt med huvudet, precis som jag anade. Han ligger med ryggen åt vänster å benen åt höger (sparkarna känns för de mesta på höger sida så har även anat att han ligger så med fötterna)
 
Efter besöket gick jag, mamma å Theo runt på stan tills hon började jobba kl.12. Åkte till jysk för att lämna tillbaka de överflödiga gardinfästerna, köpte en varsin korv med bröd innan vi åkte vidare till Ica då jag hade lovat Theo en glass. Väl hemma så fortsatte vår lugna dag med att tvätta bebiskläderna, sortera kläderna, lägga in stl 50/56 i byrån samt sängkläderna i ena lådan. Städade lite och förberedde middagen så gott de gick. Theos morfar kom över på besök sen för att hjälpa älsklingen med att koppla om vardagsrumslamporna i fönstrerna. Äntligen kom de upp dock har vi inga glödlampor märkte vi så får får vi köpa till haha👍
Kvällen tillbringade jag med älsklingen framför en film❤
En riktigt vilde i magen😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0