Dagens planer

Idag är den enda dagen jag e ledig denna vecka. Då kommer jag spendera dagen med min kära mamma samt hämta skrutten lite tidigare än vanligt. Så här ser våra planer ut:
 
* En tripp till ikea. Vi ska försöka vara på ikea när de öppnar. Ska framför allt köpa en korg till lillebrors rum (leksaks förvaring har jag tänkt) & köpa till lite glas till köket då flera har gott sönder. Ska även kolla på både gardinstänger, hyllor, barnmatta å lite annat smått & gott. Får se va man kommer hem med men brukar alltid bli mer än man har tänkt.
 
* Tripp runt till olika butiker här i Tälje. Ska kolla runt på bl.a. rusta å jysk för att se om man hittar något fint, t.ex hyllor till lillebrors rum & någon ljusslinga.
 
Hämta ut paket. Hoppas att det är de nya vardagsrums lamporna som ska hänga i fönstrerna samt Theos vår jacka. Älsklingen får då som uppgift att hänga upp lamporna.
 
* Mys med skrutten efter att vi har hämtat honom på dagis så han får leka lite med sin mormor då de bara har blivit kortisar de senaste gångerna.
 
* Middag hos svärföräldrarna om det är så att älsklingen har fått ett klartecken att de e hemma. Ska även passa på att hämta allt som vi behöver till lillebrors ankomst (allt är förvarat hos dom) som t.ex kläder, liggdelen till vagnen, bärselen, kolla på vaggan om vi ska ha den eller den mina föräldrar har hos sig m.m.
 
Utöver punkterna så blir de massa mys å bus med båda mina killar. Kanske t.o.m. ska börja kolla på Arrow (sista säsongen) med älsklingen innan vi läggdags, beror på om han kan släppa ps4😉
 Här e några hyllor jag har kollat på till lillebrors rum. Är mest inne på den översta men är lite osäker ändå då jag hade önskat att den va lite djupare än va den är... Får gå runt å kolla va vi hittar (om vi hittar något) 👍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0