Godmorgon

Även denna natt har varit riktigt skön. Somna relativt tidigt igår och Theo sov i sin säng hela natten. Han vakna till vid 7.30 av att han behövde gå på toa. Tanke på att förkylningen har hittat hem till oss så får skrutten vara hemma även idag.
Vi har precis käkat lite frukost och inväntar på att min mamma ska komma över en stund nu på morgon. Hon ska nämnligen fortsätta med follningen av gardinerna men också följa med oss till barnmorskan innan hon börjar jobba kl.12.
 
Hon tycker de e minst lika häftigt å magiskt, som jag gör, att få höra lillebror i magen. Detta besök ska det även tas nya blodprover, blodtryck, vägning, mätning av livmodern, lyssna på hjärtslagen såklart samt känna för första gången hur han ligger i magen.
Har han vänt sig neråt? Kanske till och med fixerat sig? Eller ligger han fortfarande helt huller om buller i magen och inte redo att vända sig riktigt än?
Ska bli väldigt intressant☺
 
Jag har iofs känt väldigt mycket stickningar oxh "pirrningar" nertill och det kan (enligt tidigare erfarenhet å graviditetsappen) vara ett tecken på att han börjar vända sig till rätta neråt å till och med fixera sig. Vi får se lite senare helt enkelt.
Slänger in ett inlägg efter besöket så ni blir uppdaterade 😙
Se så fint våra (mina) påskliljor har blommat😍

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad består inköpslistan av? Vad ska ni köpa och när?

Svar: Inköpslistan består av vad vi ska handla i matväg.När blir någon gång nästa vecka.
Zandra Kjelledal

2017-03-29 @ 20:15:05
Postat av: Anonym

Kan du inte tipsa lite om er matlista, vad ni köper och vad du gör för maträtter?

Svar: Gör en rätt enkel matlista men kan slänga upp ett inlägg om det lite senare samt lite maträtter som vi ofta äter här hemma :) kram
Zandra Kjelledal

2017-03-31 @ 07:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0