Paket uthämtning

Nämnde i förra inlägget att jag skulle hämta ut paket. Det visades vara 3 st olika paket (fick två avyer igår + en i morse) samt att jag hade fått ett paket i brevlådan när jag kom hem.
 
Detta kom:
 
Dessa fann jag i brevlådan- söta strumpor till lillebror från wish (lite stora). Skulle ha varit tofflor men är mer som strumpor nu när jag fått hem dom. Glr mig inget då de va så söta😊
 
3 st träbilar i olika storlekar från miniroom. En vit, grå aktig å en svart (ber om ursäkt för den dåliga bilden, ser inte riktigt färgerna). Kommer bli jätte fint när de får sin plats på den kommande hyllan i lillebrors rum. 
 
I det lite större paketet låg både de ur snygga vardagsrumslamporna och Theos jacka. De är båda köpta från ellos.
Precis som jag hade tänkt mig så kommer det bli jätte snyggt med dessa lampor DOCK mycket mindre än jag trott så de såg lite fjuttigt ut med en lampa i varje fönser. Slutade med att jag bställde 2 st till så jag kan ha 2 st i varje fönster bredvid altandörren 😊 Ni ska få en bild senare när de e uppsatta å lyser.
När de gäller jackan så va den mindre än jag trott då jag trodde att den skulle vara alldeles för stor. Den satt alldeles lagom trots stl 116. Han kommer bli en riktig snygging nu i vår å sommar när han har den på sig tillsammans med en cool keps å snygga byxor😊
 
I det sista paketet låg lillebrors urgulliga morgonrock som jag har beställt från wish. Han kommer bli en söt liten mus medan Theo har en dinosaurie morgonrock sen tidigare. Dock så är den alldeles för stor för en bebis men kunde inte låta bli att köpa den ändå, då den endast kosta 50kr ca.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0