Dålig nattsömn

Godmorgon kära vänner!
Idag blev de inte lika lång sovmorgon men ändå en helt okej tid, 7.30. Min natt va inte lika bra som den varit tidigare. Jag vakna flera gånger av att jag tyckte de va något på gång med min kropp utan att veta vad. De va som om jag förvänta mig att värkarna skulle sättas igång fastän de aldrig gjorde de.. Sjukt jobbigt då sömnen vart väldigt störd😦
 
Nu har jag å skrutten precis käkat frukost. Han mysiäer framför tv'n å jag tänkte hoppa in i en snabb dusch. Blir att vi sedan ska ta en tripp till Järna för att hälsa på mamsen. Hon är fortfarande sjukskriven å istället för att hon ska komma in till Tälje hela tiden så kunde vi lika gärna åka till henne istället.
Måste dock vara hemma tills älsklingen kommer så de blir bara några timmar. Kul för Theo ändå å komma hemifrån lite nu när han ändå e hemma med mig både idag å imorgon.
Jag blev tvungen att ta ut semester de sista arbetsdagarna innan BF pga att försäkringskassan inte godkände min ansökan om graviditetspenning... Surt men samtidigt så behövde jag ha dessa dagar ledigt innan de e dags.
 
Nä men nu ska jag hoppa in i duschen så uppdaterar jag hur dagen har varit lite senare.
Det kommer även komma upp ett inlägg från graviditetsfotograferingarna med bara bilder därifrån som Alexsandra tog☺ Håll utskik!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0