Inte den morgon start jag hoppats på

Precis som rubriken lyder så hade jag hoppats på en mycket bättre morgon tanke på att det är min sista arbetsdag.
Förutom att natten va lite sisådär så började morgonen med att jag försov mig till kl.7 (skulle ha gått upp 6.30) å jag började 7.30... Fick små stressa med morgon rutinerna å lagom när jag skulle ta ut matlådan ur kylskåpet så märkte jag att de låg vispgrädde över en hel hylla. Igår hade jag antagligen inte satt på korken ordentligt så har bara mig själv att skylla...😦
Sen vakna Theo å ville ha välling innan jag åkte hemifrån. När jag väl kom iväg 7.32 så fastnade jag i en poliskontroll där jag fick blåsa. Därefter när jag trodde att allt skulle flyta på så fastnade jag i broöppning😦 Som tur va så hann jag bara stå still i 1 min innan bommarna gick upp. Va på jobbet 7.45 så de va inte så farligt trots den dåliga morgonen även om de kändes surt.
 
Resten av dagen har varit väldigt bra. Fått massa gjort här på jobbet och har ca 1 tim kvar innan jag går på ledighet. Känns väldigt konstigt må jag säga å de lär nog ta ett par dagar innan jag inser att jag faktiskt inte ska jobba mer, eller så tar de enda fram till att lillebror kommer. Vi får se helt enkelt.
Nu ser jag mest fram emot att komma hem.till mina favorit killar å bara ha en mysig söndags kväll❤
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0