Lediga dagar

Tis:
Då Theo har hostat konstant i flera nätter i rad så fick han vara hemma då jag ändå va ledig. Blev sovmorgon till 8 tiden någonting. Eftersom 🌞-en sken så pass mycket å de va riktigt skönt väder så tillbringade vi hela dagen ute i stort sätt. Detta fick vi gjort:
 
* Vattnade alla blommor både på fram-& baksidan
* Tog ut alla dynor till utegruppen
* Påbörjade rensningen i rabatten på baksidan å hällde på ny jord (tog längre tid än jag trott)
* Plocka bort en del grenar från i höstas som låg utspritt på gräsmattan + i rabatten
* Fikade i 🌞-en. Blev fruktsallad med lite vaniljvisp samt en varsin päron splitt glass
* Lunch i 🌞-en. Korv med bröd
* Förberedde middagen med att marinera köttet, skära upp sallad, duka och blanda saft
* Spelade lite fotboll på baksidan å tog en kort cykeltur till lekparken (Theo cyklade)
* NJÖT MASSOR AV DET FINA VÄDRET!!!!🌞
* MYSTE MASSOR MED SKRUTTEN❤
 
När älsklingen kom hem blev de att han brassade på grillen å jag körde in pommes i ugnen. Super duper gott kan jag lova! Så otroligt gott å härligt att de nu e vår på riktigt. Fågelkvitter konstant, citronfjärilar som flyger förbi så fint, getingar å humlor som surrar kring de blommor som kommit upp ur jorden. Man kan inget annat än älska de!😍
 
Ons:
Theo fick vara hemma denna dag också för att kunna gå på dagis både tors å fredag tanke på att jag å älskling jobbar. Som tur va så hostade han inte alls lika mycket i natt så det borde inte vara några problem för honom att gå.
Som jag nämnde i onsdags morse så fick jag sovmorgon till halv 9. Eller rättare sagt så blev jag förvånad att jag vakna före Theo. Kände att han hade krypit upp tätt tätt intill mig lite som att han skedade med mig. När min mamma hade anlänt å morfar hade hämtat sin bil så åkte vi direkt till Ica Maxi för att handla. Theo sprang runt med sin lilla vagn å va jätte nöjd😊 Vi åkte snabbt till Biltema för att inhandla 2st pallkragar som vi sedan skulle så morötter, sallad å lite blommor i. Hoppas få de lite finare på baksidan nu i sommar även om jag nu inte har några trädgårdsfingrar.
Hämtade även ut 2 st paket på Ica i Weda innan vi begav oss hemåt.
Mickis kom även på besök å tyvärr blev de inte att vi hann prata så mycket eller umgås, då Theo drog iväg sin gudmor å min mamma va fortfarande kvar. Blev att Mickis va lite "barnvakt" medan jag å mamma planterade lite fröer (blommor) i de sju mjölkförpackningarna jag hade sparat. Får se om jag lyxas hålla de i liv när de väl börjar växa haha.
Efter mycket om å men och ett drygt samtal med älsklingen så åkte han å min pappa tillslut för att inhandla massa jord till pallkragarna och en torkvinda till mig. De satte ihop torkvindan medan jag satte ihop pallkragarna samt grävde bort gräset under ena pallkragen så den kom ner lite.
Jag började med maten (stuvade makaroner å falukorv) å hela familjen åt i tystnad. Sades inte många ord denna kvällen till varann å allt visades tydligen bara ha startat med ett missförstånd å dålig kommunikation från bådas sida.
Aldrig kul å lägga sig utan att ha pratat ut ordentligt å tyvärr blev de så denna kväll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0