Snö blandat regn kombinerat med blåst

Denna måndag har jag fördrivit på detta sätt:
 
* Sovmorgon till halv 9. Blev lite förvånad när jag vaknade till vid halv 8 tiden och upptäckte att Theo forfarande sov som en stock. Iofs så somnade han inte förrän halv 10 igår kväll, då hela familjen kröp ner i vår säng samtidigt. När jag upptäckte att han sov så passade jag på å somna om en stund till.

* Käkade frukost med skrutten och gjorde oss i ordning för att bege oss till dagiset. Då det va skit väder ute så kände jag inte för att ta en promenad till dagis, utan det slutade med att jag tog bilen den korta vägen. Det va snö blandat regn å väldigt grått ute samt blåsigt. Tyckte lite synd om barnen på förskolan då de skulle vara ute, men samtidigt vet jag att de älskar att leka på deras gård å leker sig varma så de e väl egentligen bara bra att de får frisk luft. Jag själv tyckte de va jätte kallt haha.

* Plockade undan här hemma inför att städerskan skulle komma mitt på dagen. Bytte sängkläder, tog hand om allt som hängde i tvättstugan, satte igång en maskin, diskade från igår (det som inte fick plats i diskmaskinen), plockade ur diskmaskinen, vattnade blommorna, vattnade potatisarna och fröerna ute.

* Begav mig till mitt gamla jobb för att hälsa på. Sist jag va där va i v.31 ca å då lovade jag att komma en gång till innan lillebror skulle komma till världen. å jag kände att jag fick passa på idag då han fortfarande inte har visat några tecken på att komma ut än + att veckorna börjar ta slut. De blev väldigt glada och släppte allt som hade med jobbet å göra (de flesta hade iofs lunch, men tänkte mer på chefen och samordnaren). Va väldigt trevligt att träffa alla igen men ska jag vara ärlig så längtar jag inte tillbaka till självaste jobbet å den stress som fanns där. Alla larm utryckningar, den tajta planeringen, att man knappt hinner ta sin lunch/rast osv. Det är fortfarande samma upplägg som när jag jobbade där. Inget jag saknar, MEN kollegorna kommer alltid att vara saknade.

* Åkte förbi Donken på vägen hem för att slänga i mig lite lättare lunch och tog ut pengar till Magda. Åkte åkte hem å tog de lite lugnt innan jag skulle hämta skrutten. Skrev ihop förra inlägget, hängde upp tvätten som blivit klar samt satte på en ny maskin.

* Hämtade skrutten vid 15 tiden å de skulle precis gå ut. Gick betydligt snabbare att få honom därifrån än va man brukar få- skönt. Åkte å handlade lite grönsaker å frukt, samt passade på att hämta ut ett paket, innan vi begav oss hemåt.
 
* Öppnade paketet (4 st par jeans och en marin blå skjorta till Theo), myste framför tv´n och spelade spel i soffan medan Magda städade klart. Älsklingen hann även komma hem innan städningen va klar. När alting va klart så började han med maten då köttfärssås stod på schemat å just den maträtten så har han tagit åt sig att göra.
 
* Tog hand om tvätten å satte på ytterliggare en maskin. Spelade å pusslade lite med skrutten och myste framför en film innan han nu ville sova. Så ska krypa ner med honom nu å försöka få honom att somna relativt snabbt då han ska upp tidigt imorgon (ska vara på dagis till frukosten då jag har ett personalmöte att gå på kl.8).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0