Zombie

 
Godkväll kära läsare!
 
Har varit så otroligt trött idag så har knappt orkat göra någonting. Har känt mig som en zombie hela dagen😪Klev inte upp förrän halv 9 men de kändes som om att man inte hade sovit något alls då jag vakna 1 gång i timmen (hitta ingen bra sovställning).
Gjorde frukost till skrutten å gjorde mig i ordning för att ta en promenad till dagis. Vädret va inte de roligaste då de hängde regn i luften men va rätt skönt ute ändå.
Väl hemma så blev de lättare frukost framför gamla Prison Break avsnitt.
Blandade ihop 2 portioner chokladpudding med grädde å ställde in de kylen som jag käkade som efterrätt. Väldigt gott å länge sen jag käkade de.
Blandade även ihop degen till brödet som jag bakade på fm. Resten av dagen tillbringade jag i soffan framför Prison Break. Hämtade Theo vid 14 tiden å blev lite frukt till mellanmål samt massa mys.
 
Hela eftermiddagen gick väldigt fort å snart va de dags att förbereda middagen. Tanke på vädret så blev de inge grillning utan stekning av köttet istället + potatis å morötter i ugnen samt sallad. Väldigt gott!
 
Nu ikväll har det inte hänt så mycket heller utan den har varit väldigt lugn. Lite pusslande och bad med skrutten, mys i soffan framför en film å snart blir de nog sängen för Theo så han orkar upp till dagis imorgon.
"Lillebror komma nu! Saknar lillebror!"- Theo
"Jag sitta på lillebror å mammas tjockis mage" -Theo
Längtan är enorm här hemma hos oss alla❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0