1 nov

Idag är det 1 november och det börjar gå mot kallare dagar. Igår kom även första snön. Helt sjukt egentligen även om den försvann lika snabbt.
 
Både igår och idag tillbringade jag å Casper förmiddagen på gymmet tillsammans med mamsen. Det här med att Casper ska sova har jag gett upp. Igår blev det 20min crosstrainer och 20min gång på löpbandet (lutning 15 grader- sved i benen) med Casper i bärselen i hopp om han skulle somna. 450 kcal blev de å en väldigt öm rumpa haha.  Han va glad hela passet och lekte så snällt efteråt i väntan på att mormor skulle vara klar hos arbetsterapeuten.
Lugn tisdag blev de annars. 
Bara älskar hans små uggs😍
Sagoläsning igår kväll
Testade ligga i sitt rum för första gången över natten. Gick helt okej. Han somnade 21.30 och vakna för mat vid 01.30 ca. Då flyttade jag över honom till våran säng😍
 
Idag blev de 1tim på löpbandet, lutning 10-15 grader å Casper på bröstet. Han somnade efter ca 30min men vakna lagom när jag va klar haha. Resulterade i 630kcal å ännu mer svidande känsla i rumpan + rejäla skavsår på båda hälarna.. Värt de? Nja, får hoppa träningen imorgon för att vila hälarna (+ att Casper fortfarande e  förkyld) men kände ändå att jag hade tränat.
Resten av dagen vart lugnare än de va planerat. Hade bokat in 3 personer på massage, men ingen kunde komma i slutändan. Den ena glömde meddela å de andra hörde av sig när de va endast 30min kvar till deras tider. Så tråkigt att de blir så när man ändå har planerat in de i sin vardag..
Nu ikväll blev de istället mys å lek med grabbarna. Casper mår som sagt inge bra, jätte förkyld å jätte ledsen. På dessa 5 mån så har jag aldrig sett honom så här. De gjorde ont i mitt hjärta att se honom så ledsen. Va nog en kombination av trötthet, hunger och förkylning. Trots de så försöker han vara den här glada killen emellan åt.  Stackarn🙁 Hoppas att det går över snart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0