Respektlöshet, pinsamt, känner mig billig

Förlåt för detta kanske inte så roliga inlägg så här i slutet av veckan,  men jag känner att jag skulle behöva skriva av mig lite.
Jag förstår mig inte på killar (och tjejer för den delen) som inte respekterar de tjejer /killar som redan är upptagna. Detta gäller inte alla förstås så jag drar inte alla över en kant men tyvärr så finns det dom som inte bryr sig för fem öre. Dom som vill förstöra för andra bara för att de själva inte har allt de drömt om.
 
Jag va väl me om de lite idag, eller rättare sagt, jag kände mig som en h*ra. Eller de e kanske lite fel uttryckt de också. Fast ändå inte. Jag hade nämligen en kille över på massage idag. Ingen jag känner utan de va någon som hade nappat på min annons om "Erbjuder massage för peng". Känner att lite extra knäck nu när man är mammaledig alltid är ett plus (är ju trots allt utbildad massör). Jag har varit väldigt noga med att jag masserar på min fritid som en hobby- driver inget företag, masserar på hemma plan men har rätt så begränsade tider då någon behöver passa antingen bara Casper eller båda sönerna. Så antingen när mannen min har kommit hem från jobbet eller om min mamma t.ex. Kan passa barnen. Masserar endast rygg, nacke, axlar, armar/händer å ben/fötter, INGA andra intima kroppsdelar! Inget som kan missuppfattas, enligt mig,  eller?! 
 
Men iallafall. Inga konstigheter till en början. Han klev in, hörde barnen från vardagsrummet, hörde att älsklingen va hemma och såg en skymt av honon, klädde av sig i spelrummet där bänken stod, la sig på massage bänken, fick en handduk så han inte skulle frysa å så började jag massera ryggen, axlarna å nacken. Som sagt, inget konstigt med de. 
Efter ca 15-20 min så sa han stopp, inge mer massage på baksidan då han fick ont av att ligga på magen. Jag förstod först inte riktigt va han menade eftersom han fortfarande låg kvar på magen trots att jag hade slutat massera.  Han kunde inte så bra svenska å ni som har har hängt med ett tag vet att min engelsk inte är MVG klassad, snarare G- klassad kanske. Men efter en stund så förstod jag, då han rättade till sina kalsonger (framtill) utan att säga någonting. Kändes lite pinsamt även om jag tror att de va mer pinsamt för honom. 5-10min senare så vände han sig så han låg på rygg och sa flera gånger "no more massage" samtidigt som han pekade på sin rygg. Blev att jag istället masserade hans armar, händer, ben å fötter. Vid flera tillfällen så märkte jag att han blev lite obekväm eller snarare så tyckte han att de va lite jobbigt att ligga på rygg medan jag massera. De va som om att han koncentrerade sig på något annat än att slappna av.
Med 15min kvar av timmen, så frågade jag honom om han kunde de vända sig till mage igen så jag kunde avsluta på ryggen. De va då allting började. Han gjorde ingenting fysiskt utan de va ord istället och han höll sig på avstånd. Han ville ha mer än bara massage och han sa flera gånger att han skulle betala för de. Ser jag ut som en h*ra eller? Även om jag sa återigen att jag endast sysslar med massage vilket jag hade varit noga med redan från start, så fortsatte han som om att han inte förstod. Han tog fram Google translate så jag kunde skriva där så han såg översättningen på sitt språk. Trots att de inte hade gått 1tim så tacka han för sig (jag fick betalt innan jag börja massera). Nä honom kommer jag inte släppa in här hemma någon mer gång även om han bara vill ha massage. Kändes inte så kul för min del. Har fått förfrågningar av andra också som skickat via messenger, angående något mer än endast massage. 
 
Kort sagt så frågade han nämligen om vi skulle ha sex, trots att han visste att jag hade e både man och barn. Här hemma dessutom, i rummet intill. Förlåt, men hur j*va dum i huvudet är man om man tror att någon skulle gå med på att ha sex när ens partner sitter i rummet bredvid å leker med sina barn?!?
Jag bryr mig inte ens om han skulle ha pröjsat en mille. Jag skulle aldrig ta emot pengar för att ha sex och framför allt ALDRIG göra något med någon annan när jag är i ett förhållande. Sex för mig handlar om känslor, och någon typ av attraktion för den personen man ligger med. Inte något som man bara har för skojs skull (detta är mina åsikter så respektera det). Jag har hittat min dröm man som jag är tusen procent trogen till och det är med honom jag vill leva med resten av mitt liv. Låt oss bara leva de liv vi vill!
 
Återigen så ber jag om ursäkt för detta inlägg men behövde som sagt lätta på hjärtat.. Jag vet att jag inte är ensam om detta! 
Har någon av er varit med om liknande situation? Dela gärna med er om ni känner att ni vill❤️
DU ÄR MITT ALLT!!!!!! ❤️

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men gud!! Polisanmäl honom för sexuella trakasserier!! Det där är så INTE okej och absolut inget du ska behöva ta för att du utövar en viss typ av arbete!? Blir så fruktansvärt arg när jag läser detta.

2017-11-06 @ 06:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0