Veckans händelser att se fram emot

🍁 Två stycken nya massage patienter idag, en imorgon och en på torsdag om de inte avbokar. Även de är främmande för mig men förhoppningsvis är de inte som gårdagens patient. Skönt å få in lite extra knäck som sagt. 
 
🍁 Har bokat in mig på ett pass imorgon på gymmet. Först uppvärmning, sen lite styrka å sen ett senior pass. Blir nog jobbigt ändå, tanke på att man tar i utifrån sin egen förmåga. 
 
🍁 Bädda rent är ett måste under veckans gång. Bara älskar att krypa ner i nybäddad säng. 
 
🍁Fars dag firande hos mina föräldrar på söndag. Theo och Casper har fått ett nytt lekrummet hemma hos dom. Ska bli kul å se hur Theo reagerar när han ser att hans leksaker inte e kvar i det gamla rummet.
 
🍁 Vi har funderat fram å tillbaka angående hus. Vi har nog fastnat mer för nyproducerat trots allt. Vi har varit i kontakt med en annan mäklare angående en tomt. Tyvärr så är det fler som är intresserade av just den tomten så vi får se vad som händer. Han skulle skicka lite info å de på mail nu idag under dagen. 
 
🍁 Hoppas på bra väder trots att de nu är höst på riktigt. Så mn kan tillbringa dagarna/eftermiddagarna ute i lekparken. 
 
🍁 Börja små titta lite på julklappar till grabbarna. Vi har sagt att vi inte ska ha så mycket presenter i år, mycket för att vi ska till Mexico i mars. Självklart ska fokuset ligga på Theo å Casper. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0