Dag i huvudstaden

Godmorgon på r! Hoppas att ni har sovit gott i natt och att ni är utvilade denna torsdags morgon. Min natt va helt okej. Casper vaknade vid halv 12 för mat och halv 4, sen sov han till kl.6.30 då han även fick sin morgonmatning. Jag och grabbarna klev upp runt 7 för frukost och påklädning för att sedan gå till förskolan. Denna morgon gick väldigt smidigt hemma så vi va på förskolan runt 8 tiden (brukar gå hemifrån 8.40 annars). Rätt skönt för då hinner jag med att göra de jag ska här hemma innan det är dags att hämta skrutten igen kl.14.
Dock så har denna vecka varit lite svårt å lämna Theo på förskolan. Det har varit tårar och kramar som aldrig vill sluta. Jag tror att de har att göra med att hans bästa kompis har varit sjuk denna vecka så att han har fått leka med andra kompisar, men de kan också bara vara en sån period just nu. Hoppas de blir bättre till nästa vecka!👍
 
Igår tillbringade jag och grabbarna hela dagen i huvudstaden tillsammans med deras mormor. Hon skulle nämligen till Hötoget för att röntga sin fot som aldrig blir bra (ledbanden är av efter en vurpa i somras på Öland), och ville ha sällskap. De va nog första gången som Theo åkte tåg (i den här åldern som han kommer ihåg), och han tyckte de va väldigt spännande och fascinerande. Även Casper tyckte de va lite små häftigt att saker å ting rörde sig utanför tåg fönstret.
Jag har inte varit i Stockholm sen mars månad, å  både jag och mamma vart helt förvirrade när vi streg ur tåget. De hade nämligen gjort om hela T-centralen sen sist vi va uppe, så vi kände oss som turister i vår egen huvudstad haha. Tillslut hittade vi till stället där mamma skulle röntga sig. Vi gick även runt i lite affärer, käkade lunch på pizzahut (buffén), Theo fick 2 olika legokartonger, Casper fick en ur gullig elefant speldosa till vagnen och älsklingen fick "monopol classico" som han har tjatat om att vi ska köpa haha.
Det blev verkligen en heldag uppe i Stockholm med trevligt sällskap! ☺️ Vi va inte hemma förrän 17 tiden ca, och då va de mer eller mindre dags att påbörja middagen. Mamma va kvar å lekte en stund med Theo, då min pappa skulle komma och hjälpa älsklingen med att lasta över all marksten från deras bil till vår baksida (så älsklingen kan göra klart på baksidan). Resten av kvällen vart de lugnt framför tv´n, då alla va väldigt trötta.
Kröp till kojs runt 22 tiden efter att ha sätt utröstningen av idol.
Hur söt e inte Caspers björndress å mössa? 😍
Mössan är från wish och björndress från Åhléns 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0