Godmorgon...

... tisdag. Denna morgon välkomnar vi med lite bättre väder, tillskillnad från igår. Det är tyvärr inte strålande sol men uppehåll iallafall. Då Theo fortfarande är förkyld så får han vara hemma idag också. Så irriterande att förkylning alltid är så långvariga. Han är pigg och glad men han har ingen direkt matlust samt att han själv säger att han är sjuk och snorig. Hoppas verkligen att han kan gå till förskolan imorgon, då han saknar sina kompisar.
Casper är även han fortfarande förkyld å mitt mamma hjärta gör ont när jag ser honom så. Märks att han tycker att de e jobbigt när han inte riktigt kan andas normalt genom näsan, samt att man märker att de e något nytt för honom (första gången han är sjuk borsät från ögoninflammationen när han endast va någon dag gammal). Håller som sagt tumarna!
 
Va händer annars idag då?
Mamma kommer på besök en sväng nu på förmiddagen, innan hon ska vidare till sjukgymnasten (?) och därefter jobbet. Vi lär nog bara ha en lugn hemma dag, då grabbarna inte är friska. Sitta å små pyssla inne kanske. Spela massa spel, lägga pussel, läsa böcker, småstäda lite måste jag även göra. Får ta dagen lite som den kommer helt enkelt.
 
Idag firar jag å älsklingen även 1mån som gifta!! Stort grattis till oss!
Ett längre inlägg lite senare idag om mina känslor för min man och så bjuder jag även på ett antal bilder från bröllopsfotograferingen! Jag är väldigt nöjd med bilderna, vissa blev bättre än andra men i hel het så blev jag grymt nöjd :D Håll utkik! <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0