Just nu..

... Tappar jag så otroligt mycket hår!!! Det va samma visa under amnigsperioden med Theo. Känns om om att de e ännu värre denna gången. Varför är det så tro att man tappar mer hår under amning?
 
... Finnarna, som jag knappt såg under graviditeten och de första 3mån efter förlossningen, har kommit tillbaka.. Har nu 3 stora på hakan å någon liten i samma område...
 
... Längtar jag tills förkylningen här hemma försvinner, så vi kommer tillbaka till den normala vardagen igen när Theo får leka med sina komppisar på förskolan och jag får egen tid med Casper samt kan träffa mina vänner.
 
... Vill jag komma igång med träningen till fullo!!
 
... Är jag extremt sugen på gurk- och morotstavar och dipp samt varm oboy! Så ni kan gissa va de blev till fredagsmys ikväll ;)
 
... Har jag en sovande Casper i knät och en trött Theo liggandes mot min höft på en kudde. Så otroligt mysigt medan vi tittar på Fångarna på fortet
 
... Skulle jag vilja spola fram tiden 3v då vi har möte med banken. Är så nyfikna på va de kommer säga angående våra byggplaner. Håller tummarna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0