Mäklare, ny mobil, svara på frågor, massera

Tjenixen!
  • Igår va en mäklare här för att värdera vårt kedjehus. Vårt hopp va ju självklart att vi skulle "få tillbaka pengarna" som vi köpte huset för, men man vet aldrig hur marknaden ser ut idag när de gäller husförsäljning. Efter gårdagens besök så kände vi ändå en liten lättnad Vi kunde därmed höra av oss till banken för att boka upp ett möte med odm för att se lite hur allt blir med lånelöfte osv, innan vi går vidare med att kontakta mäklaren i Nyköping. Håller tummarna att även banken "tror" på oss eller hur man nu ska uttrycka sig haha. Så fort vi vet hur banken ställer sig så kan vi kontakta mäklaren i Nyköping för att kkunna kolla lite mer exakt på de olika tomterna, och gå igenom för-& nackdelar med varje tomt.
  • Äntligen har jag fått min nya mobil - Huawei Honor 9! Någon som har eller har haft den? :)
    Jag fastnade direkt i den blåa färgen (finns även i grå), inte bara för att jag e en "blåmänniska", utan för att den även va häftigast haha. Hoppas att jag blir lika nöjd med den som med samsung modellerna!
  • Idag ha det inte hänt så värst mycket. Gick upp strax efter 8, då va Theo redan vaken. Jag å  Casper vakna i stort sätt samtidigt. Tvättmaskin nr 2 är igång för tillfället och även diskmaskinen körts. Det har blivit en del spel och pusslande tillsammans med stora killen, medan minstingen har legat å "lekt" på golvet. Förberett middagen har vi även hunnit göra. Casper ligger för tillfället och sover. Har spelat in en rundtur av vårt hus, som kommer upp senare idag.

  • Ska försöka svara på de frågor jag fått in, under eftermiddagen eller imorgon i värsta fall. Är det någon som vet hur man hänvisar med länk till tidigare inlägg i det nya inlägget? Dela gärna med er i såna fall :)

  • Ikväll blir de att massera min fina vän Alexandra, som har sjukt ont i ryggen. Känns bra att kunna finnas till hjälp när det behövs! Resten av kvällen lär de inte bli så jätte mycket gjort. Det gamla vanliga kan jag tänka mig.
Bildresultat för huawei honor 9

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0